A. Juhásová: Pochopila som, že SuperStar nie je o spievaní

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. septembra 2015, 14:23
  • Autor:am

Komerčné televízie opäť hľadajú nové tváre do šoubiznisu, spustili dva medzinárodné projekty. Že to nie je úplne o talente, prezradila jedna zo súťažiacich, dvadsaťročná Andrea Juhásová z Hornej Stredy. Študentka nitrianskeho konzervatória sa v aktuálnej SuperStar dostala až do druhého kola.

V minulosti neuspela. V tomto ročníku sa jej podarilo prebojovať cez predkolo i prvé kolo už pred odbornou porotou. Skončila v Supervýbere (v minulosti nazvanom Divadlo).
V Bratislave v predkole spievala asi päť pesničiek pred režisérom a ďalšími neznámymi ľuďmi. „Vtedy mi povedali, čo budem spievať, ak postúpim,“ usmiala sa talentovaná dievčina. „Potom prišli na rad rozhovory. V miestnosti, pripomínajúcej zasadačku, sa nás pýtali rôzne veci, o rodine, o minulosti, o škole, o kamarátoch. Tam som pochopila, že SuperStar nie je len o spievaní. Ide aj o to, kto ako vyzerá, akú má minulosť a koho pozná,“ povedala začínajúca speváčka.
Pred odbornú porotu sa postavila v Prahe. „O polnoci sme s ocinom išli autobusom do Prahy. Prišli sme nevyspatí asi o piatej ráno,“ spomína A. Juhásová. S piesňou Stay with me a Take me to church čakala dvanásť hodín. „Keď som už už išla pred porotu, úplne ma zdeptal nejaký starý pán zo štábu otázkou, prečo som smutná a tvrdením, že vyzerám vyčerpane a nepostúpim,“ povedala A. Juhásová.
Podľa nej si nikto nespieva napríklad na toalete, ako to v každej sérii tvorcovia predstavujú. „Konečný verdikt znel, že si mám vybrať, či chcem postúpiť alebo nie. Povedali mi, že SuperStar ma môže dosť zmeniť. Po pol hodine vnútri som zvedavá, ako to postrihajú na televízny záznam,“ vzdychla si študentka. Napokon dostala od porotcov, i pre ňu najsympatickejšieho Paľa Haberu, štyri razy áno.
Do Supervýberu neďaleko hlavného mesta Česka prišla s kufrom plným šatstva. Súťažiacim nariadili vziať si aj plavky. „V druhom kole sme v strašných podmienkach točili od ôsmej večer do tretej ráno. Úplne opustené miesto mi pripadalo ako púšť. Cez deň pálilo slnko a pod prístreškom sme nedostali ani vodu,“ spomína A. Juhásová. Vypadnutie nebrala tragicky, účasť v projekte neľutuje, i keď viac by tam nešla: „Dobrá skúsenosť.“

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 39, ktoré je v predaji od 22. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 8. mája 2024
Meniny má Ingrida, zajtra Roland