Ostrov nadelil Dubovanom debakel 7:0, Moravany stále neporazené

  • Šport / Futbal
  • 7. septembra 2015, 09:13
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali piatym jesenným kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Trebatice stratili dva body v Zvončíne, Prašník zdolal Šterusy 4:1, rovnako si počínali aj Ratnovce v Chtelnici a Ostrov rozstrieľal Dubovany v pomere 7:0. Darilo sa aj Moravanom, ktoré si v Pastuchove udržali neporaziteľnosť.

Piata liga



Zvončín – Trebatice 3:3 (2:0)
Trebatice prehrávali už po prvom polčase 0:2 a po pretávke tak museli doháňať stratu. V druhom dejstve sa im podarilo streliť tri góly, no domáci skórovali ešte raz a tak z toho bola napokon remíza 3:3 a Trebatičania tak stratili dva body. Domáci dohrávali od 63. min bez vylúčeného Dolinaja.
Góly: Jankovič, Dolinaj, Semanko – Zelenay, Kirka, Vlastný
Zostava Trebatíc: Veselý – Valla, Chebeň, Verchola, Kotula, Pekarovič, Směřička, Zelenay, Suchánek, Kuťka, Kirka (Klačman)

Slovan Šaštín – Stráže – Drahovce 1:3 (0:1)

Drahovce sa konečne dočkali víťazstva, keď už v 30. min skóroval Zajac. Po prestávke sa ešte presadili Horúcka s Rusnákom a za domácich už len v závere zápasu znižoval Bartal.
Góly: Bartal – Zajac, Horúcka, Rusnák
Zostava Drahoviec: Paulovič – Michálek, Šúst, Zajac, Marek Horúcka, Martin Horúcka, Marušic, Nádaský, Poláčik, Šerjeník, Oríšek (Bihari, Rusnák, Brezovký)
 
Krakovany – Veľké Kostoľany 0:0

V regionálnom šlágri sa príliš atraktívny futbal nehral a diváci sa nedočkali žiadneho gólu. Krakovany si tak s V. Kostoľanmi podelili body za remízu 0:0.
Zostavy – Krakovany: Ondrej Sedlák – Michal Sedlák, Ondrejka, Kališ, Pavlovič, Bojkovski, Netsch, Holán, Hazda, Kubran, Pavol Sedlák (Feranec, Duchoň, Jančuš),
V. Kostoľany: Jamrich – Porubský, Kollár, Mačica, Komadel, Grígel, Janíček, Svítek, Balón, Janega, Boldiš (Čeliga, Žák, Strečasnský)

Oblastné majstrovstvá



Dolná Krupá – Veľké Orvište 0:2 (0:1)
Hosťom sa v Dolnej Krupej zadarilo a viedli už po pol hodine zásluhou P. Pavloviča. Po prestávke pridal aj druhý gól V. Orvišta Zsolnay v 73. min a pečatil tak na konečných 2:0.
Góly: P. Pavlovič, Zsolnay
Zostava V. Orvišťa: Budka – Tanáč, Jánošík, T. Pavlovič, Belica, Zsolnay, P. Pavlovič, L. Bartošek, R. Vavrinec, Bucko, J. Vavrinec (Špernoga)
 
Červeník – Borovce 1:1 (1:0)
Borovce prišli v Červeníku o prvé jesenné body, keď remizovali 1:1. Domáci skórovali ako prví pred koncom prvého polčasu zásluhou Babica a po prestávke vyrovnal v 73. min O. Macháč.
Góly: Babic – O. Macháč
Zostava Boroviec: Valo – Pet. Herceg, Pav. Herceg, Šašo, O. Macháč, Dubovský, Kapičák, M. Balcír, Žilka, Koprna, Péči (Moravčík, M. Macháč, T. Radošinský)

Oblastná súťaž sk. B



Veselé – Dolný Lopašov 0:1 (0:0)
Vo Veselom sa o víťazovi rozhodlo až v samotnom závere zápasu, kedy skóroval hosťujúci Hornák a zariadil tak D. Lopašovu najtesnejšie víťazstvo 1:0.
Gól: Hornák
Zostavy – Veselé: Strecký – Duračka, Urban, Michalčík, Konečný, Dadík, Masár, Klúčovský, Gula, M. Krajčo, Bartovic (D. Krajčo, Lesay),
D. Lopašov: Pavelský – Čerňanský, Buchel, Braniša, Masárik, Hornák, Beblavý, Gula, Lenghart, Kubiš, Mačica (Lukáč, T. Zemko)
 
Prašník – Šterusy 4:1 (3:0)
Domáci prakticky o svojom víťazstve rozhodli už v prvom polčase, kedy sa presadili Kazík, Adamec a Pašmík. Po prestávke ešte skóroval Grivalský a za hostí už len v závere znížil na konečných 4:1 Sereda.
Góly: Mil. Kazík, Adamec, Pašmík, Grivalský – Sereda
Zostavy – Prašník: Holán – Kurňavka, Ondrej Bielik, Grivalský, Rastislav Bielik, Adamec, Pašmík, Milan Kazík, Michal Kazík, P. Kubík, Žažo (O. Kubík, Obuch, Konkúš)
Šterusy: Kadúc – Rechtorík, Dovičič, Brezina, Madunický, Nesteš, Slabý, Strapatý, Mahrek, Sereda, D. Žilka (Gajdošík, L. Žilka, Košinár)
 
Pečeňady – Šípkové 2:1 (1:0)
Domáci viedli od 17. min 1:0 po góle Holiša a po prestávke sa ešte presadil Adamčík, ktorého gól bol víťazný. V závere už len upravil na konečných 1:2 hosťujúci Andrísek.
Góly: Holiš, Adamčík – Andrísek
Zostavy – Pečeňady: Královič – Lužák, Durdy, Jankovič, Miškolci, Svitek, Karaba, Ščasnovič, Ondrášik, Holiš, Adamčík (Chudý, Pekarovič, Gergely),
Šípkové: Líška – Lukáš Oška, Radovan Oška, Lago, Žák, Šalát, Kubík, Andrísek, Koyš, Kolník, Nižňanský (Hanuliak, Držík, Ilenčík)

Banka – Kľačany 2:4 (1:1)
Po remízovom prvom polčase sa rozhodlo po prestávke, kedy hostia skórovali až trikrát, zatiaľ čo Banka už len raz. Kľačany vyhrali v Banke 4:2.
Góly: M. Bogora, P. Bogora – Garaj, Baraniak, Srnka, Hanke
Zostava Banky: Kaclík – Varga, Benko, Marian Bogora, Belan, Michalák, Kusý, Pazderka, Lulovič, Hornák, Patrik Bogora (Š. Samuhel, A. Samuhel, Vajsábel)
 

Madunice – Trakovice 2:1 (2:1)

V Maduniciach sa všetko dôležité udialo v prvom polčase. Najskôr sa v 24. Min presadil hosťujúci Komarňanský, no v posledných dvoch minútach prvého dejstva skórovali Hargaš s Blahom a zaistili tak Maduniciam tri body.
Góly: Hargaš, Blaho – Komarňanský
Zostava Maduníc: Tonkovič – Blaho, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Stach, Polák, Chalány, Kabát, Žažo, Horváth (Stankovič, Miník, Bojaj)

Chtelnica – Ratnovce 1:4 (0:4)
Ratnovčania rozhodli o svojom víťazstve už v prvom polčase, keď po drvivom nástupe viedli už v 20. min 4:0 a o zápase bolo prakticky rozhodnuté. Za domácich už len znížil v 54. min Zemko.
Góly: O. Zemko – Paulovič, Petrík, Šiška, Bílik
Zostavy – Chtelnica: Ľuboš Cibrín – Dávid Zemko, Bílik, Čížik, Melicher, Slabý, Tomáška, Cibrín, Stanovič, Ondrej Zemko, Gába (Suchán, Brisuda)
Ratnovce: Lazový – Stachura, Bílik, Petrík, Šiška, Žák, Geschwandtner, Kútny, Kalaba, Paulovič, Galbička (60. Moravčík)
 
Ostrov – Dubovany 7:0 (3:0)
Gólovo najbohatší zápas sa odohral v Ostrove, kedy gólový koncert domácich sa zastavil až na čísle sedem. Práve toľko gólov si domov odviezli Dubovany. Hetrikom sa prezentoval Pavol Kabát.
Góly: Pavol Kabát 3, Boris 2, Peter Kabát, Líška,
Zostavy – Ostrov: Hajdín – Chochula, Kabát, Peter Kabát, Valo, Regina, B. Svetlík, Líška, Lukáč, Sipos, Boris (M. Svetlík, F. Svetlík),
Dubovany: Cesnek – Sasák, Kusý, Kollár, Dobrovodský, Vrbík, Šimon Strečanský, Brucháč, Martin Strečanský, Skaličan, Klein (Masarik, Lietavec, Bubák)

Nižná – Sokolovce 5:1 (3:1)
Futbalisti Nižnej boli pri streleckej chuti a Sokolovciam nastrieľali päť gólov, ktorých nastrieľalo päť rôznych strelcov. Za domácich strelil jediný gól Jašík.
Góly: Žažo, Blanár, Boldiš, Piačka, Šimkovič – Jašík
Zostavy – Nižná: Dekan – Blanár, Horváth, Kosmál, Janech, Velšic, Bojdiš, P. Šimkovič, Magnus, Žažo, Janega (E. Šimkovič, Piačka, Porubský),
Sokolovce: Horúcka – Blaško, Kudláč, Galbička, Velič, Polák, Orosz, F. Jašík, Tomášik, D. Jašík, Škoda (Korvín, Homola)

 
Pastuchov – Moravany nad Váhom 1:3 (0:0)
Moravany potvrdili svoju fazónu a vyhrali aj piaty zápas v rade. Po bezfólovom prvom polčase sa hostia presadili po prestávke trikrát a za domácich len v závere upravil na konečných 1:3 Koutný.
Góly: 88. Koutný – 55. Paulovič, 65. Dechet (z pen), 68. Miklovič
Zostava Moravian: Lamini – Hrebík, Davídek, Dechet, Hečko, Jenčík, Paulovič, Zsolnay, Polák, Miklovič, Novosad (Svetlík, Šilhan, Števík)


Kočín-Lančár – Horné Otrokovce 5:2 (4:1)

Aj domáci boli pri streleckej chuti a darilo sa im najmä v prvom polčase kedy sa dvakrát presadili Hruška s Holíckym. Po prestávke padol gól ešte na oboch stranách a to znamenalo víťazsvo Kočína-Lančára 5:2.
Góly: Hruška a Holícky po 2, Žažo – Trávniček, Knížat
Zostava Kočína-Lančára: Varačka – Knobloch, Rechtorík, Tomiš, Kunic, Pavlíček, Hruška, Tokoš, Hlúch, Žažo, Holícky (Orihel, Vrbovský)

Aktuálne tabuľky nájdete v Piešťanskom týždni číslo 37, ktoré je v predaji od 8. septembra.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián