Na radnici je odborník na špehovanie zamestnancov

  • Spravodajstvo
  • 3. septembra 2015, 08:27
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Po marcovom amatérskom fiasku s bezpečnostným auditom na piešťanskej radnici sa vedenie mesta zrejme poučilo a na takúto činnosť už má vyškoleného profesionála s právoplatným certifikátom. Názov oprávnenia znie na dnešnú dobu takmer až neuveriteľne. Jeden z referentov mestského úradu totiž disponuje potvrdením, že úspešne absolvoval seminár s názvom Monitorovanie a sledovanie zamestnancov na pracovisku.

Kto ho tam však vyslal a kto jednodňové školenie za 189 eur zaplatil, sa nedá zistiť ani cez internetový portál, ktorý slúži k povinnému zverejňovaniu faktúr a platieb samosprávami. Z obsahu seminára, ktorý má školiteľská firma zverejnený na svojom webe, však vyplýva, že sa na ňom dozviete, kedy, kde a akým spôsobom môžete kontrolovať a sledovať zamestnancov a ako aplikovať monitoring a softvérový monitoring zamestnancov pri práci tak, aby to bolo beztrestné. „Na našich seminároch vám ponúkame príjemné a komfortné prostredie hotela s malou skupinou účastníkov, čo umožňuje priamu konfrontáciu s lektorom, možnosť klásť otázky, na ktoré dostanete konkrétnu odpoveď, a riešenie svojich praktických problémov,“ vysvetľuje svoju profesionálnosť školiteľská firma. Keďže radnica ani nik z jej čelných predstaviteľov s nami už viac ako tri týždne nekomunikuje, o stanovisko sme požiadali mestského poslanca a predsedu komisie pre bezpečnosť a verejný poriadok Jána Jánošíka.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 36, ktoré je v predaji od 2. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 14. mája 2024
Meniny má Bonifác, zajtra Žofia