Ďakujeme, že ste s nami!

  • Spravodajstvo
  • 25. augusta 2015, 14:53
  • Autor:am

V uplynulom týždni sa na našej facebookovej stránke objavilo krásne okrúhle číslo, signalizujúce vzrastajúci počet sympatizantov. Je vás už viac ako šesťtisíc a my si vážime každého jedného.

Noviny Piešťanský týždeň „ťahajú“ už dvadsiaty piaty rok. Fanúšikovská stránka na sociálnej sieti je oveľa mladšia, no čitateľov si našla ihneď. Prvý online zverejnený článok informoval o južnom obchvate. I keď sme ho publikovali 20. apríla 2010 a obchvat doposiaľ nie je postavený, funguje aspoň piešťanské nákupné centrum na Nitrianskej ulici. O jeho slávnostnom otvorení sme písali hneď v druhom materiáli.
Podľa štatistík sú našimi čitateľkami najmä dámy. Najväčšie zastúpenie tvoria ženy vo veku 25-34 rokov a hneď za nimi sa na druhom mieste drží skupina slečien vo veku 18-24. Páni zaostávajú, z celkového počtu tvoria len 39 %. Zaujímavým faktom však je, že hoci najpočetnejšie zastúpenie majú Slováci, medzi našimi fanúšikmi sa nájdu čitatelia z okolitých štátov, ale aj ďalekých destinácií ako Pakistan (fanúšikov je až 26!), Mexiko, Macedónsko, Alžírsko, Indonézia alebo Kolumbia. Z miest neprekvapivo a logicky vyhrávajú Piešťany, no veľa čitateľov máme aj vo Vrbovom, v Bratislave, v Trnave a v každej z okolitých obcí.
Veľmi hrdo a šťastne sa popýšime tým, že sme s vašou pomocou predbehli či už oficiálne stránky piešťanskej samosprávy, ale aj ďalšie fanúšikovské stránky na Facebooku, týkajúce sa diania v meste Piešťany. Pokorne si však uvedomujeme, že ešte stále nám v počte odoberateľov nepatrí prvenstvo v regióne. Budeme sa oň usilovať kvalitou a neustálou pracovitosťou.
Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá, no a ak sa vám naše noviny páčia, dajte ich prečítať aj mame, otcovi, tete, strýkovi. Budeme vám vďační. Ďakujeme!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina