Vysoké víťazstvo Moravian zariadil štyrmi gólmi Miklovič

  • Šport / Futbal
  • 24. augusta 2015, 09:41
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali cez víkend ďalším kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Drahovce prehrali 0:6 so Šaštínom-Stráže, Trebatice prehrali v Hlohovce 0:2, Borovce zdolali Brestovany 3:1 a vedú oblastné majstrovstvá, Moravany porazili Žlkovce 7:1 a štyrmi gólmi sa blysol Miklovič. Hetrikom sa presadil aj Holícky z Kočína-Lančára.

Piata liga



Spartak Šaštín – Stráže – Drahovce 6:0 (4:0)

Drahovce na zápas v Šaštíne-Strážach nebudú spomínať v najlepšom. V nedeľu tam totiž utržili debakel 0:6, keď už v prvom polčase inkasovali tri góly. Z nich tri strelil Vach.
Góly: Vach 3, Polák, Daniel, Hrubša
Zostava Drahovce: Paulovič – Oríšek, Zajac, Švikruha, Marek Horúcka, Martin Horúcka, Šerjeník, Marušic, Onder, Poláčik, Brezovský (Bihari, Rusnák, Potrok)

Slovan Šaštín – Stráže – Veľké Kostoľany 0:2 (0:1)

Kostolanci viedli po prvom polčase 1:0 gólom Mačicu a chvíľu po prestávke zvýšil vedenia na 2:0 Komadel. Skóre sa už nemenilo a hostia tak napokon zobrali všetky tri body.
Góly: Mačica, Komadel
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Porubský, Kollár, Boldiš, Komadel, Vavrinec, Svítek, Janíček, Janega, Mačica (Prosnan)
 
Oreské – Krakovany 1:0 (0:0)
V súboji Oreského s Krakovanmi stačilo víťazovi na zisk troch bodov jediný gól. Strelil ho však domáci Oliva v 76. min a zaistil tak Oreskému tri body.
Gól: Oliva
Zostava Krakovian: Radoský – Bukovčák, Sedlák, Ondrejka, Kališ, Pavlovič, Bojkovski, Netsch, Holán, Hazda, Feranec (Bourenane)

Hlohovec – Trebatice 2:0 (1:0)
Trebatice prehrali prvýkrát v sezóne, keď v Hlohovci ťahali za kratší koniec a nestrelili tam ani gól. Za domácich skóroval už v prvom polčase bývalý český ligista i reprezentant Tomáš Došek. Druhý gól domácich pridal Planieta.
Góly: Došek, Planieta
Zostava Trebatíc: Veselý – Valla, Verchola, Kotula, Pekarovič, Směřička, Suchánek, Kuťka, Klačman, Kirka, Polakovič (Machač, Bíro)

Oblastné majstrovstvá



Borovce – Brestovany 3:1 (0:0)
Borovce si preniesli formu po postupe aj do oblastných majstrovstiev a po troch kolách vedú bez straty bodu súťaž. Naposledy porazili v sobtu Brestovany 3:1, keď dvakrát skóroval Pavol Herceg a raz sa presadil Moravčík.
Góly: Pavol Herceg 2, Moravčík – Šiška
Zostava Boroviec: Galbavý – M. Radošinský, Šašo, Macháč, Pavol Herceg, Jankech, Dubovský, Kapičák, Koprna, Peter Herceg, Balcír (Moravčík, T. Radošinský, Pažík)

Hrnčiarovce nad Parnou – Veľké Orvište 1:3 (0:0)
Po bezgólovom prvom polčase sa hostia rozstrieľali po prestávke a dvomi gólmi Zsolnaya a jedným Pavloviča zrazu viedli 3:0. Za domácich už len v závere znížil na konečných 1:3 Zaoral.
Góly: Zaoral – Zsolnay 2, Pavlovič
Zostava V. Orvišťa: Budka – Tanáč, Jánošík, Šiška, Tomáš Pavlovič, Belica, Zsolnay, Peter Pavlovič, Bartošek, Špernoga, Bucko (Vavrinec, Stolárik)

Oblastná súťaž, sk. B



Banka – Ratnovce 2:4 (0:4)
Ratnovce mali drvivý prvý polčas, vyhrávali po ňom 4:0 a viacmenej si zabezbečili víťazstvo. Po prestávke síce domáci znížili na 2:4, no skóre sa už potom nemenilo a tri body si odviezli Ratnovce.
Góly: Kusý, Lulovič – Boďo 2, Petrík, Geschwandtner
Zostavy – Banka: Kaclík – Varga, Vajsábel, Michalák, Babiš, Belan, Kusý, Pazderka, Samuhel, Bogora, Lulovič (Szabo),
Ratnovce: Lazový – Stachura, Bílik, Petrík, Šiška, Žák, Pulman, Geschwandtner, Kútny, Boďo, Kalaba (Bartko, Galbička)

Madunice – Dubovany 1:1 (0:1)

Dubovanci skórovali ako prví pred koncom prvého dejstva zásluhou Brucháča, no o víťazstvo prišli v závere zápasu, kedy skóroval Blaho a zachránil domácim aspoň bod.
Góly: Blaho – Brucháč
Zostavy – Madunice: Púdela – Kosa, Blaho, Hargaš, Kabát, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Stach, Horváth, Polák (Kabát),
Dubovany: Kalaš – Kusý, Kollár, Sasák, Vrbík, Masarik, Skaličan, Š. Strečanský, Brucháč, Dobrovodský, Klein (M. Strečanský, Bubák)
 
 
Pečeňady – Koplotovce 4:1 (2:1)
Domáci viedli už po prvom dejstve 2:1 a po prestávke pridali ďalšie dva góly, čím si zabezpečili jednoznačné víťazstvo nad Koplotovcami 4:1.
Góly: Miškolci 2, Ondrášik, Chudý – Lackovič
Zostava Pečeňád: Královič – Lužák, Durdy, Jankovič, Ondrášik, Holiš, Miškolci, Gergely, Svitek, Karaba, Ščasnovič (Pekarovič, Adamčík, Chudý)
 
Veselé – Bojničky 3:2 (3:1)
Veselému sa vydaril prvý polčas a hoci najskôr prehrával, ešte pred prestávkou už viedol 3:1. Po zmene strán síce znížil hosťujúci Kubíček, no to bolo zo strany hostí všetko.
Góly: Krajčo 2, Gula – Krajný, Kubíček
Zostava Veselého: Strecký – Konečný, Michalčík, Urban, Bartovic, Masár, Dadík, Gula, Bokor, Krajčo, Klúčovský (Lesay, Krajčo, Chudý)

Prašník – Šípkové 4:2 (1:0)
V regionálnom derby síce domáci viedli 1:0, no viac gólov začalo padať až po prestávke. Viac z hry mali domáci, ktorí napokon aj dokázali zvíťaziť 4:2.
Góly: Adamec, Grivaldský 2, Pašmík – Žák, Kubík
Zostavy – Prašník: Holán – Kurňavka, Miroslav Obuch, Ondrej Bielik, Žažo, Grivalský, Rastislav Bielik, Nykodem, Adamec, Ľuboš Obuch, Pašmík (Konkúš, Matys)
Šípkové: Líška – Lukáš Oška, Radovan Oška, Lago, Žák, Šalát, Kubík, Koyš, Balcír, Hanuliak, Ilenčík (Držík, Nižňanský)
 
Chtelnica – Dolný Lopašov 2:5 (2:3)
Gólové hody boli vidieť aj v Chtelnici, ktorá privítala D. Lopašov. Hostia sa napokon mohli darovať z troch bodov, keď domácich porazili v pomere 5:2.
Góly: Piešťanský, Čížik – Hornák 2, Kubiš, Braniša, Mačica
Zostavy Chtelnica: Ľuboš Cibrín – Bílik, Piešťanský, Čížik, Ondrej Zemko, Stanovič, Dávid Zemko, Cibrín, Brisuda, Kalaš, Gába (Bolla, Suchán),
D. Lopašov: Pavelský – Čerňanský, Buchel, Braniša, Masárik, Hornák, Beblavý, Vrbovský, Kubiš, Gula, Lukáč (Tomiš, Mačica, Lenghart)
 
Ostrov – Šterusy 4:2 (0:2)
Hoci hostia viedli po prvom dejstve 2:0, ešte v závere prvého dejstva prišli o vylúčeného Urbánka. Domáci svoju výhodu využili a štyrmi gólmi otočili stav a napokon zvíťazili 4:2.
Góly: Holán, Pavol Kabát, L. Svetlík, Braško – Sereda, Madunický
Zostavy – Ostrov: Ľubomír Valo – Chochula, Pavol Kabát, Peter Kabát, Daniel Valo, Regina, Urbánek, Bernard Svetlík, Filip Svetlík, Bubák, Holán (L. Svetlík, Braško, P. Svetlík)
Šterusy: Kadúc – Rechtorík, Dovičič, Madunický, Nesteš, Gondál, Brezina, Strapatý, Mahrek, Sereda, Žilka (Gajdošík, hamšík, Košinár)

8. liga sk. B



Žlkovce – Moravany nad Váhom 1:7 (1:4)
Moravany pokračujú aj naďalej vo výborných výkonoch a naposledy si to odniesli Žlkovce. Hostia viedli už po polčase 4:1 a po prestávke pridali ďalšie tri góly a vyhrali tak 7:1. Štyrmi gólmi sa blysol strelec Moravian Miklovič.
Góly: Kubiš – Miklovič 4, Polák, Dechet, Dávidek
Zostava Moravian: Lamini – Šilhan, Hrebík, Novosad, Davídek, Dechet, Hečko, Paulovič, Zsolnay, Polák, Miklovič (Števík)

Horné Trhovište – Sokolovce 1:0 (0:0)
Sokolivce prehrali v Hornom Trhovišti tesne 0:1, keď jediný gól stretnutia zaznamenal v 58. min Pavlák.
Gól: 58. Pavlák
Zostava Sokoloviec: Horúcka – Blaško, Kudláč, Dósa, Galbička, Velič, POlák, Orosz, F. Jašík, D. Jašík, Stredák (Škoda, Ištok, Tomášik)

Nižná – Kočín – Lančár 2:4 (0:1)
V oblastnom derby boli úspešnejší futbalisti Kočína-Lančára, ktorí v Nižnej zvíťazili 4:2. V drese hostí zaznamenal hetrik Holícky.
Góly: Velšic, Mahaj – Holícky, Reško
Zostavy – Nižná: Dekan – Horváth, P. Šimkovič, Kosmál, Velšic, E. Šimkovič, Porubský, Mahaj, Janega, Janech, Boldiš,
Kočín-Lančár: Varačka – Knobloch, Kunic, Rechtorík, Reško, Tokoš, Hruška, Hlúch, Pavlíček, Holícky, Žažo

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina