Okolie Pirátskej lode zarastá burinou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 5. augusta 2015, 10:14
  • Autor:am

Detské ihrisko Pirátska loď koncom apríla vzbĺklo od nedopalku horiacej cigarety. Rekonštrukcia si vyžiadala 6372,24 eur z nevyčerpaných dotácií Služieb mesta Piešťany za rok 2014. O chvíľu však ihrisko pre burinu ani neuvidíme.

Pozemok v jeho okolí podľa našich informácií nepatrí mestu, no keďže i na súkromných vlastníkov môžu radní apelovať, o situácii sme informovali priamo mestský úrad. „Minulý týždeň sme oslovili zodpovedných pracovníkov Služieb mesta Piešťany, aby situáciu preverili. O riešení budeme informovať,“ odpovedala nám hovorkyňa radnice Eva Bereczová.
Napriek tomu, že si rekonštrukcia vyžiadala viac než šesťtisíc eur, rodičia si všimli, že deťom sediacim na zemi ostáva oblečenie akoby zašpinené od popola. Zaujímalo nás, či plochu ihriska po oprave len nezasypali novou drevenou štiepkou. „V rámci obnovy dodávateľ prác demontoval a odviezol zhorené časti, upravil povrch ihriska a doviezol i namontoval novú časť lode. Vami nastolený problém mu pretlmočíme a verím, že ho v čo najkratšom čase vyrieši,“ dodala E. Bereczová.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 32, ktoré je v predaji od 4. augusta.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda