Prvý piešťanský prekážkový beh v auguste na Bezovci

  • Šport / Ostatné športy
  • 30. júla 2015, 08:34
  • Autor:jb

Chceli by ste si vyskúšať niečo nové, trochu sa pri tom zablatiť a ešte aj vyhrať nejaké peniaze? Máte šancu! Prvý ročník prekážkového behu určeného na otestovanie sily, vytrvalosti, rýchlosti a zručnosti sa uskutoční v sobotu 22. augusta o desiatej hodine na Bezovci.

Cross race, ako sa súťaž nazýva, niektorí poznajú aj pod menom licencovaný Spartan race. V prekrásnej prírode Považského Inovca, v stredisku Bezovec neďaleko Piešťan, organizátori sľubujú okrem zaujímavých pretekov pre dospelých s blatovými prekážkami, rebríkmi či ľadovou kaďou aj ľahký okruh pre deti.
Ženy a muži si vyberú okruh podľa obtiažnosti. Ľahší, dlhý približne tri kilometre (AMATER), je prichystaný pre menej odvážnych. Fyzicky najzdatnejší absolvujú šesťkilometrový beh s prekážkami (ELITE).
Trať vedie popri „chiranáckych” chatkách a po „šesťstovke“ zjazdovke na vrch Bezovec. „Amatéri“ sa vrátia späť rovnakým smerom, „elitári“ pokračujú poza Šport chatu a detský vlek. Bežci absolvujú všetky prekážky na trati. Za každú nezdolanú prekážku prichádza penalizácia v podobe trestného kola. Zvíťazí najrýchlejší pretekár – pretekárka. Pre záujemcov prinášame link na registráciu: www.crossrace.sk/registracia.html.

Orientačná mapa pretekov:




0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund