Vankúšová vojna: Chlapci v zajatí usmiatych bitkárok

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. júla 2015, 09:42
  • Autor:am

Nedeľné popoludnie sa dá stráviť rôzne. Niekto odpočíva pred televíziou, iný sa opaľuje či kúpe, zopár ľudí pracuje. Mladí Piešťanci si však vymysleli trochu špecifickejší program. V nedeľu 19. júla sa v zabudnutom amfiteátri pobili vankúšmi.

Vankúšovú bitku zorganizoval Mládežnícky parlament Piešťany. Niekoľko dní vopred si nakúpili nové potrebné „náradie“, aby aj z nedele na pondelok mali doma na čom spať. „Rýchlu flashmob akciu sme pripravili, aby sa ľudia zabavili, spoznali a užili si leto,“ povedal predseda parlamentu Rastislav Gablovič. Flashmob je krátka akcia, vymyslená skupinou ľudí, zverejnená na sociálnej sieti s pozvánkou na zapojenie pre každého. Vo vankúšovej vojne sa tiež neobjavili len tváre organizátorov, ale aj ich priatelia a známi.
A že to nebola len taká obyčajná bitka! Najprv sa organizovane „pomlátili“ rozdelení na dve polovice, potom si vyskúšali Bitku gladiátorov. Dvojice ukázali svoje schopnosti obkolesené zvyškom. Bitka ženy verzus muži uzavrela podujatie. A keďže dámy mali prevahu, skončilo to podľa tajných želaní mnohých pánov – chlapec v zajatí usmiatych bitkárok.
Ak sa chcete pobiť vankúšmi, azda dostanete možnosť ešte toto leto. Ale ak sa vám páčia strašidelné veci, tak už 1. augusta Mládežnícky parlament vojde do ulíc Piešťan s akciou Zombie walk.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 30, ktoré je v predaji od 21. júla.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel