Slaninka a Nedorost majstrami Slovenska v plážovej hádzanej

  • Šport / Ostatné športy
  • 22. júla 2015, 10:33
  • Autor:th/mn

V Čunove pri Bratislave sa v polovici júla uskutočnil 14. ročník turnaja v plážovej hádzanej Humell Beach Handball, ktorý bol aj otvorenými majstrovstvami Slovenska. Zúčastnilo sa ho nielen piešťanské družstvo Black & White, ale aj ďalší Piešťanci v tímoch Mýtickí vlci a Celé zle. Majstrami Slovenska sa stali Bratislavčania zoskupení v družstve Celé zle, ktorým pomáhali aj piešťanskí hádzanári Slaninka a Nedorost. Tretie miesto získal v tíme Mýtických vlkov Piešťanec Fázik.

V základnej skupine Black & White tesne prehralo s Mýtickými vlkmi 0:2, so stupavskými Langošmi rovnako 0:2 a v poslednom zápase vyhralo nad víťazom skupiny, bratislavským B-52, 2:0. Piešťanci tak do štvrťfinále postupovali zo štvrtého miesta.
Družstvo Celé zle v skupine najskôr porazilo Zajkov v pohybe 2:0, Balons Gang 2:0 a nakoniec pezinských Kelwitt 2:0, takže im patrilo prvé miesto.
Hádzanári z Celé zle sa vo vyraďovacích bojoch stretli so zlepšujúcimi sa Black & White. Prvý polčas vyhrali tesne o gól a druhý o dva. Black & White mali smolu, že už vo štvrťfinále narazili na neskoršieho majstra a vypadli po dobrom výkone. Tím Black & White nastúpil v zostave Vlado, F. Matejovič, Majerník, Stano, Bolješik, Kotula, Varačka, Feješ.
V semifinále, ktoré možno označiť aj za predčasné finále, vyhralo Celé zle nad Mýtickými vlkmi 2:1 po samostatných nájazdoch. Prvý polčas patril družstvu Celé zle, v druhom vynikli Mýtickí vlci. Rozhodujúce boli nájazdy, kde brankár Celé zle bol dva razy úspešný a poslal svoj tím do finále.
V ňom sa zopakoval súboj s Balons Gang. Celé zle zvíťazili 2:0, keď tesne vyhrali oba polčasy. Najväčší problém im robil gólman Balons Gangu, ktorý bol neskôr vyhlásený za najlepšieho brankára turnaja.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 30, ktoré je v predaji od 21. júla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav