Z denníka Mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 5. júla 2015, 09:37
  • Autor:MsP

V utorok 23. júna dve hodiny po polnoci hliadka mestskej polície prišla na Teplickú ulicu, kde podľa anonymného telefonického oznamu niekto nepretržite búchal. Aj policajti začuli šúchanie lopaty a údery kladivom. Po zazvonení hliadke otvoril L. M. z Radošiny. Uviedol, že na mieste pracuje s partiou, pretože musia do rána skončiť. Pracantovi hliadka odporučila, aby činnosť z dôvodu rušenia nočného pokoja ukončili, čo vzal na vedomie.

Hádka pre alkohol

V ten istý deň policajti preverovali telefonický oznam, podľa ktorého pri OD Kaufland dvaja bezdomovci bijú ďalšieho. Na mieste sa nachádzali už len V. R. a M. P., obaja z Piešťan. Nezhody mali s bezdomovcom menom Andrej, pričom ten pred príchodom hliadky odišiel. Spory vznikli pre alkohol spoločne zakúpený v obchodnom dome.

Ušiel z nemocnice

Minulú sobotu prišli policajti aj do Nemocnice A. Wintera na chirurgické oddelenie upokojiť agresívneho pacienta. Po príchode hliadky už na mieste nebol. Službukonajúci policajti sa dozvedeli, že na oddelenie ho doviezla pod vplyvom alkoholu sanitka. M. J. z Veľkého Orvišťa lekár po vyšetrení odporučil hospitalizáciu pre riziko poranenia. Pacient nesúhlasil a začal verbálne a fyzicky napádať personál. Z nemocnice ušiel bez podpísania reverzu.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava