Piešťanský kuchár zlatý v Tatrách

  • Spravodajstvo
  • 2. júla 2015, 14:21
  • Autor:vd

Jakuba Bolješika, študenta Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Piešťanoch, ocenili zlatou medailou v súťaži Tatranský kuchár 2015 za špecialitu z diviny.

Získal si tak obdiv i renomé usporiadateľov súťaže – Tatranského klubu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, zástupcov Grandhotela Starý Smokovec a Tatry Mountain Resorts.
Súťaž mala 10. júna v Starom Smokovci dve kolá. „Náš študent druhého ročníka odboru kuchár musel prejsť najprv cez výberové kolo. Do víťazného finále postúpil za súťažné jedlo s vypracovanou kalkuláciou na desať porcií,“ uviedla pre Piešťanský týždeň hlavná majsterka Jana Hašková.
Aj o tomto sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav