Piešťanský kuchár zlatý v Tatrách
Jakuba Bolješika, študenta Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Piešťanoch, ocenili zlatou medailou v súťaži Tatranský kuchár 2015 za špecialitu z diviny.
Získal si tak obdiv i renomé usporiadateľov súťaže – Tatranského klubu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, zástupcov Grandhotela Starý Smokovec a Tatry Mountain Resorts.
Súťaž mala 10. júna v Starom Smokovci dve kolá. „Náš študent druhého ročníka odboru kuchár musel prejsť najprv cez výberové kolo. Do víťazného finále postúpil za súťažné jedlo s vypracovanou kalkuláciou na desať porcií,“ uviedla pre Piešťanský týždeň hlavná majsterka Jana Hašková.
Aj o tomto sa dočítate v aktuálnom vydaní Piešťanského týždňa.