Deti súťažili, rodičia aj psíky tancovali

  • Spravodajstvo
  • 1. júla 2015, 11:19
  • Autor:am

Uvoľnená atmosféra konca školského roka so sebou okrem vysvedčení priniesla aj podujatie pre deti. V piatok 26. júna sa pred obchodným domom Prior v Piešťanoch zišli škôlkari, školáci, rodičia, domáci miláčikovia a niekoľko zvedavých okoloidúcich.

Napriek ostrému slnku a vysokým teplotám sa aktivisti z Občianskeho združenia (OZ) Maressa navliekli do kostýmov klaunov či opice. Pripravili improvizované pódium a súťažný priestor označili páskou. V okamihu, ako klaun vyslovil čarovnú formulku „Kto chce súťažiť?“, zdvihli sa takmer všetky ruky. Zopár šťastlivcov prešlo výberom, zopár odvážlivcov sa vybralo samo. Len jedno dievčatko, vyčkávajúce v chládku na každú ďalšiu disciplínu plakalo, pretože
ho viackrát po sebe nevybrali. Vyvrcholením súťaží bol tanec dieťaťa s rodičom, pričom najlepší pár získal poukaz na večeru zdarma. Mamičky sa decentne vlnili, no oteckovia sa odviazali a svoje princezné poriadne vyzvŕtali.
Okrem súťaženia deti videli tancujúcich psíkov a psiu módnu prehliadku. Návštevníci sa zapojili do tomboly, výťažok poputoval piešťanskému útulku. Podujatie vzniklo aj s podporou Lions clubu. Jeho zástupcovia na akciu priniesli box na okuliare. Akékoľvek odovzdané poputujú do rozvojových krajín, kde sú chrániče zraku luxusom „Podujatie na záver školského roka vzniklo ako odmena pre deti za celoročnú námahu,“ rozlúčila sa s nami predsedníčka OZ Maressa Marcela Sedláková.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel