Bojovník Boledovič získal opasok v MMA

  • Šport / Ostatné športy
  • 1. júla 2015, 12:46
  • Autor:T. Horký

V Piešťanoch sa dostávajú do popredia bojové športy, čoho dôkazom je aj nedávny úspech zápasníka Branislava Boledoviča v MMA. Člen MMA Fight Club Predators Piešťany si vybojoval opasok v kategórii do 84 kilogramov v Slovenskej lige amatérov (SLAM), čo sa dovtedy žiadnemu Piešťancovi nepodarilo.

B. Boledovič má za sebou v rámci SLAM odbojované štyri zápasy a všetky vyhral. Vrcholom bol ten štvrtý, ktorý sa uskutočnil ako predzápas na galavečere Full Fight v Banskej Bystrici. V súboji o opasok MMA kategórie do 84 kg sa do ringu postavil proti Michalovi Glosovi z Pezinka. Boledovič so svojím súperom spravil krátky proces a už v prvom kole ho odrovnal tzv. škrtením a mohol sa tešiť z triumfu.
Z úspechu svojho zverenca sa mal radosť aj tréner klubu František Bobáň. „Veľmi sa teším a som rád, že som Braňovi mohol pomôcť k víťazstvu. Opasok MMA v Piešťanoch ešte nikdy nebol a dá sa povedať, že je to historický úspech pre piešťanské bojové športy. Rád by som sa touto cestou poďakoval našim sponzorom, bez ktorých by sme to nedokázali.“
V piešťanskom klube sa trénovaniu MMA venujú už takmer rok a ich úsilie začína prinášať ovocie. Najbližšie by sa mali F. Bobáň i B. Boledovič predstaviť vo Francúzsku na celosvetovom pyramídovom turnaji. Podujatie sa koná 22. augusta a obaja by mali bojovať v kategórii do 84 kilogramov. „Ešte čakáme na potvrdenie od organizátorov, no ak sa nám tam podarí ísť, chceli by sme jednoznačne vyhrať a dosiahnuť ďalší úspech pre bojové športy v Piešťanoch. Ešte síce čakáme na zápasníkov, s ktorými by sme sa mali stretnúť, no čo mám správy, je tam šanca na úspech,“ prezradil nám na záver F. Bobáň.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek