Vrbovčania zakončili sezónu prehrou 0:4

  • Šport / Futbal
  • 17. júna 2015, 11:12
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti MFK Vrbové privítali v poslednom kole tretej ligy – západ rezervu Dunajskej Stredy. Zverenci trénera Szilárda Petényiho prehrali vysoko 0:4 a pravdepodobne zostúpia
do štvrtej ligy.

Už v 5. min sa z nevinnej akcie dostal k lopte v pokutovom území hosťujúci Faragó a strelou asi z desiatich metrov otvoril skóre zápasu. O dve minúty sa hostia znova dostali do pokutového územia, ale nechali vyniknúť gólmana MFK. V 20. min vystrelil Andrísek z hranice šestnástky po zemi nepresne. Hostia kopali v 30. min priamy kop, na centrovanú loptu si nabehol opäť Faragó a hlavou zvýšil na 2:0. Dunajskostredčania potom mohli zvýšiť skóre, ale Egri zakončil nepresne.
Po zmene strán v 48. min vystrelil domáci Dubec, ale získal len roh, po ktorom Sumer zacentroval a hlavička Sarra išla tesne nad. V 71. min to boli znova hostia, ktorí zvýšili gólom Belkovicsa na hranici ofsajdu na 3:0. Domácim sa nedarilo, lebo aj ďalekonosná strela Sumera išla tesne vedľa. Naopak, na druhej strane po vyšachovaní domácej obrany sedem minút pred koncom vsietil Gašpar gól už na 4:0. Vrbovčania mohli inkasovať aj piaty gól, ale brankár Dovičovič dvakrát zachránil. Hostia dali domácim lekciu z efektivity, vysoko zvíťazili a pravdepodobne odprevadili Vrbovčanov do nižšej súťaže.
Zostava MFK: Dovičovič – M. Grman, Sarr, P. Grman, Mišura (73. Herceg), Gažík, Ďuračka, Andrísek, Sumer, Bočko (66. Michálek), Zelenay (39. Dubec)


Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 25, ktoré je v predaji od 16. júna.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 12. mája 2024
Meniny má Pankrác, zajtra Servác