Bojovníci uspeli v Trnave

  • Šport / Ostatné športy
  • 17. júna 2015, 12:37
  • Autor:T. Horký

V trnavskej Mestskej hale sa 30. mája uskutočnili majstrovstvá Slovenska v K-1, ktorých sa zúčastnil aj piešťanský klub Styx Fighters Gym/Team Hardcore. Jeho dvaja zástupcovia si počínali veľmi dobre – Dominik Kubík sa stal majstrom SR a Martin Hauser sa dostal až do finále, kde prehral na body.

Iba 16-ročný D. Kubík si počas sezóny vybojoval postup do finále a v ňom nezaváhal, keď svojho súpera zdolal v prvom kole za 20 sekúnd na KO, a tým získal majstrovský titul v K-1 pre rok 2015. M. Hauser sa zúčastnil pyramídy, kde prvých dvoch súperov zdolal na KO, no vo finále prehral na body a odniesol si striebro.
„Pre chalanov to bola dobrá previerka pred nadchádzajúcim dôležitým podujatím, ktorého sa zúčastnia 13. júna v Holandsku. D. Kubík, keďže je neplnoletý, pôjde okúsiť titulový medzinárodný zápas kategórie N, Dávid Hauser pôjde klasický B-class zápas a M. Hauser bude bojovať o svetový titul v K-1, keďže si minulý rok vybojoval túto možnosť výhrou nad holandským reprezentantom Stasom Romanovom, ktorého zdolal v Piešťanoch na KO už v druhom kole. Máme čo zlepšovať, lebo Holandsko je úplne iná kategória zápasov, preto som sám zvedavý, ako to chalani zvládnu,“ prezradil nám po podujatí v Trnave tréner klubu Patrik Schlesinger.
O tom, ako si piešťanskí bojovníci počínali v Holandsku, sa dozviete v budúcom čísle PT.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 25, ktoré je v predaji od 16. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 13. mája 2024
Meniny má Pankrác, zajtra Servác