Záverečné kolo regionálnych súťaží prinieslo gólové hody

  • Šport / Futbal
  • 15. júna 2015, 09:04
  • Autor:T. Horký

Sezóna 2014/2015 v regionálnych futbalových súťažiach sa skončila! Záverečné kolo však hrala väčšina tímov uvoľnene a svedčia o tom aj výsledky zápasov, v ktorých padlo množstvo gólov. Veľké Kostoľany porazili Šaštín-Stráže 8:0, Madunice zdolali Ratnovce po prestrelke 6:5, Sokolovce zdolali Merašice 6:2 a Šterusy nadelili Moravanom nad Váhom deväť gólov.

Piata liga



Gbely – Krakovany 6:1 (4:1)
Krakovanci inkasovali na záver sezóny šesť gólov a len to podtrhlo ich nevydarenú sezónu. Hostia prehrávali už po prvom polčase 1:4 a o víťazovi bolo rozhodnuté. Jediný presný Krakovian zásah zaznamenal Jurda.
Góly: Kučera 2, Nemec, Karas, Šebesta, Šúrek – Jurda
Zostava Krakovian: Valovič – Michal Sedlák, Pavol Sedlák, Kališ, Pavlovič, Bukovčák, Bogora, Feranec, Jančuš, Koyš, Jurda (O. Sedlák)
 
Trebatice – Mokrý Háj 3:1 (2:0)
Trebatice už nemali šancu postúpiť, no napriek tomu sa rozlúčili so sezónou víťazstvom 3:1 nad Mokrým Hájom. Domáci viedli už po prvom polčase 2:0 po góloch Líšku a Klačmana. Po prestávke zvýšil na 3:0 Halás a hostia už len znížili na 1:3 zásluhou Slobodu.
Góly: Líška, Klačman, Halás – Sloboda
Zostava Trebatíc: Nitka – Herceg, Vlado, Zemko, Líška, Halás, Zelenay, Kurinec, Pažík, Šimor, Konkúš (Klačman, Směřička, Kotula)
 
Veľké Kostoľany – Slovan Šaštín – Stráže 8:0 (4:0)
Aj V. Kostoľany zavŕšili sezónu vo veľkom štýle. Svojho súpera doslova zmietli z ihriska v pomere 8:0. Rovnú polovicu gólov domácich strelil Gula.
Góly: Gula 4, Balón, Janíček, Mačica, Čeliga
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Lesay, Balón, Mačica, O. Strečanský, Gula, Janega, Janíček, Valla, Grígel (Prosnan, Modrovič, Boldiš)

Oblastné majstrovstvá



Dvorníky – Drahovce 2:2 (0:1)

Drahovčania si už ako istý víťaz súťaže ešte v sobotu prevzal pohár za prvé miesto. V nedeľu už tak proti Dvorníkom mohli hrať v pohode a bez tlaku. Hoci hostia vyhrávali po prvom dejstve 1:0 gólom Rusnáka, no domáci po prestávke stav stretnutia otočili na 2:1. V 75. min zaistil Drahovciam aspoň bod Karaba.
Góly: R. Táčovský 2 – A. Rusnák, Karaba
Zostava Drahoviec: Putera – Šerjeník, Onder, Horúcka, Vančo, Karaba, Švikruha, Nádaský, Poláčik, Rusnák, Gabriš (Kosa, Valla, Brezovský)
 
Brestovany – Veľké Orvište 2:3 (2:2)
Orvište prehrávalo po pol hodine už 0:2, do prestávky však stihlo vyrovnať zásluhou dvoch gólov doktora. O víťazovi rozhodla 51. minúta, kedy hosťujúci Pavlovič premenil pokutový kop a strelil rozhodujúci gól na 3:2.
Góly: Oláh, M. Dorčiak – Doktor 2, P. Pavlovič
Zostava V. Orvišťa: Budka – P. Pavlovič, Bucko, T. Pavlovič, Šiška, Doktor, Bartošek, J. Vavrinec, Špernoga, Jánošík, M. Vavrinec (Horváth, Mišík)

Oblastná súťaž sk. B



Pečeňady – Veselé 4:1 (1:0)
Domáci si s Veselým s prehľadom poradili. Po prvom polčase viedli 1:0 gólom Holiša a po prestávke sa najskôr v 60. min presadil Mitošinka. O pár minút neskôr síce znížil Masár, no do konca zápasu ešte skórovali Miškolci a Ondrášik.
Góly: Holiš, Mitošinka, Miškolci, Ondrášik – Masár
Zostavy – Pečeňady: Vidlička – Lužák, Mitošinka, Durdy, Holiš, Jankovič, Karaba, Macho, Miškolci, Adámek, Ondrášik (Chudý, Královič, Gergely),
Veselé: Ševečka – Duračka, Konček, Ondriga, Bartovic, Michalčík, Masár, Bašovský, Dadík, M. Krajčo, Klúčovský (Strecký, Lesay, D. Krajčo)

Madunice – Ratnovce 6:5 (3:3)
Záver sezóny, ako sa patrí. V Maduniciach videli diváci až 11 gólov a určite si prišli na svoje. Už v prvom dejstve ich padlo šesť a na prestávku sa šlo za stavu 3:3. Po zmene strán gólová prestrelka pokračovala, no mala šťastnejší koniec pre domácich, ktorý strelili o jeden gól navyše a vyhrali 6:5.
Góly: Chalány 3, Hargaš 2, Sedláčik – Petrík, Geschwandtner, Lisák, Stachura, Šiška
Zostavy – Madunice: Miník – Zachar, Vavrinec, Potrok, Hargaš, Kabát, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Horváth, Sedláčik (Hromada, Hyben),
Ratnovce: Lazový – Kalaba, Stachura, Petrík, Šiška, Žák, Pavlovič, Geschwandtner, Stolárik, Lisák, Bartko (Bírešík, Moravčík)
 
Prašník – Kľačany 2:2 (1:1)
Najskôr šli do vedenia hostia, no po pol hodine vyrovnal Bielik. Po prestávke poslal domácich do vedenia Kazík, ale v závere zápasu dokázal skórovať Vejčik a zaistil tak Kľačanom aspoň bod.
Góly: Bielik, Kazík – Gula, Vejčík
Zostava Prašníka: Holán – Klein, Adamec, Milan Kazík, Michal Kazík, Konkúš, Pašmík, Kurňavka, R. Bielik, Kubík, Michálik (Obuch, Kulich, O. Bielik)

Banka – Chtelnica 2:4 (1:2)
Veľa gólov videli diváci aj na Banke. Chtelnica viedla po pol hodine 2:0, keď sa presadili Zemko a Hrčka, tesne pred polčasom znížil Pazderka. Po prestávke sa obaja strelci Chtelnice presadili ešte raz a keďže Banka skórovala už len raz zásluhou Benka, hostia vyhrali 4:2.
Góly: Pazderka, Benko – Zemko a Hrčka po 2
Zostavy – Banka: Krajčech – Benko, Mahrek, Slabý, Michalák, Varga, Belan, Lulovič, Samuhel, Pazderka, Bogora (Menyhért, Vajsábel, Chalás),
Chtelnica: Kadúc – Bílik, Piešťanský, Cibrín, Čížik, Piačka, Tomáška, Bolla, Slabý, Hrčka, Zemko (Suchán, Stanovič, Kalaš)
 
Šípkové – Ostrov 2:5 (1:2)
Sedem gólov padlo aj v Šípkovom, ktoré privítalo Ostrov. Päť z nich však padlo do siete domácich. Hoci to po prvom polčase bolo 1:2, hostia sa rozstrieľali po zmene strán a rozhodli tak o svojom víťazstve 5:2.
Góly: Strecký, M. Balcír – Mitošinka 2, Klasovitý, Legiň, B. Svetlík
Zostavy – Šípkové: Boris Líška – Matúš Líška, Lukáš Oška, Tomáš Balcír, Šalát, Marian Balcír, Strecký, Kubík, Žilka, Ivan Ilenčík, Peter Ilenčík (Puvák, Radovan Oška, Držík),
Ostrov: Holán – Klasovitý, Valo, Bernard Svetlík, Lukáč, Legiň, Mitošinka, Regina, Urbánek, Braško, Ladislav Svetlík (Marek Svetlík, Bubák)
 
Dolné Trhovište – Borovce 3:4 (1:3)
Už istý šampión súťaže Borovce sa v poslednom kole predstavili v D. Trhovišti a už po pol hodine viedli 3:1 po góloch Tonkoviča, Radošinského a Macháča. V druhej časti ale poľavili a dovolili hosťom zápas zdramatizovať. Borovčania však napokon potvrdili víťazstvo gólom Dubovského a vyhrali 4:3.
Góly: Vlčko 2, Macejka – Tonkovič, Radošinský, Macháč, Dubovský
Zostava Boroviec: Daniel Jankech – Vavrinec, Šašo, Kapičák, Tonkovič, Dubovský, Radošinský, Matej Jankech, Herceg, Ondrej Macháč, Michal Macháč (Péči, Baraczka, Peter Jankech)

III. trieda sk. B


Sokolovce – Merašice 6:2 (3:1)
Gólové hody boli vidieť aj v Sokolovciach. Domáci spravili fanúšikom radosť šiestimi gólmi do siete Merašíc. Hetrikom sa prezentoval Jašík.
Góly: Jašík 3, Fano, Velič, Homola – Chalány, Škoda
Zostava Sokoloviec: M. Fano – Velič, Korvín, P. Fano, Pat. Vido, M. Polák, Orosz, Jašík, Pav. Vido, Bucko, D. Jašík (Homola, Guzoň, S. Polák)
Šterusy – Moravany nad Váhom 9:2 (6:0)
Šterusy svojho súpera doslova deklasovali a už po prvom polčase viedli suverénne 6:0. Domáci pridali po prestávke ďalšie tri góly a hostia aspoň zmiernili drvivú porážku dvoma gólmi.
Góly: D. Žilka 3, Nesteš, Strapatý, Jankovič, Sereda, Madunický, Košinár – Polák, Abrahám
Zostavy – Šterusy: Palkech – Madunický, Rechtorík, Dovičič, Prvý, Brezina, Jankovič, Nesteš, Strapatý, Sereda, D. Žilka (Košínár, Hamšík, Pečeňadský),
Moravany: Lamini – Strnisko, Abrahám, Samuhel, Hrebík, Števík, Davídek, Šilhan, Polák, Zsolnay, Ondris

 
Nižná – Horné Trhovište 3:2 (3:1)
Domáci rozhodli o zisku troch bodov už v prvom dejstve, ktoré vyhrali  3:1. Hostia síce po prestávke znížili, no Nižná si už svoje víťazstvo 3:2 postrážila.
Góly: Janega, Michalička, Magnus – Korchaň 2
Zostava Nižnej: M. Dekan – T. Dekan, Horváth, P. Šimkovič, E. Šimkovič, Kosmál, Michalička, Magnus, Janega, Velšic, Benedikovič


Kočín – Lančár – Pastuchov 4:0 (0:0)

Jednoznačné víťazstvo si pripísali aj hráči Kočína-Lančára, ktorí porazili Pastuchov 4:0. Rozhodli však až po prestávke, kedy nastrieľali všetky štyri góly.
Góly: Holícky 2, Hlúch, Hruška
Zostava Kočína – Lančára: Varačka – Rechtorík, Tomiš, Bobček, Rečko, Vrbovský, Žažo, Hruška, Pavlíček, Holícky, Hlúch (Jurda)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián