V Piešťanskom týždni 25/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 15. júna 2015, 14:17
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Elektrikári sa sťahujú k záhradníkom, ušetrili 40 tisíc eur

Stredná priemyselná škola elektrotechnická (SPŠE)sa definitívne sťahuje do priestorov Strednej odbornej školy záhradníckej (SOŠZá) v Piešťanoch. Po tom, čo v minulom roku došlo k zatvoreniu internátu a neskôr i kuchyne, si elektrotechnici od 18. mája prenášajú učebné pomôcky, lavice, nábytok a technické vybavenie z budovy na Námestí SNP na Brezovú ulicu. Zatiaľ ešte nie je jasné, čo bude s budovou ich školy.


Potrebujeme v Piešťanoch ďalšiu benzínku?

Na okraji kúpeľného mesta zrejme vyrastie ďalšia čerpacia stanica. Najväčšie piešťanské sídlisko Adam Trajan sa možno stane výnimočným – natankujete rovno z dvoch „benzínok“ vzdialených od seba len pár metrov.

Piešťanské zlaté stuhy na cestách neprehliadnuteľné

V Piešťanoch sa za uplynulý víkend uskutočnilo v poradí už 24. stretnutie vyznávačov automobilových veteránov z názvom Piešťanské zlaté stuhy. S pomedzi viac ako päťdesiat účastníkov zrazu sa v piatok štyri desiaty old tymerov vybralo na takmer 160 kilometrový výjazd po malebných zákutiach Ponitria. Piešťanský týždeň bol priamo v dianí udalostí a čo sa dialo na cestách vám prinášame slovom ale i obrazom.

Banka: Nezmeškajte verejné zhromaždenie ku kúpalisku na Sĺňave

Ak sa chce verejnosť dozvedieť aká je budúcnosť kúpaliska Sĺňava v obci Banka, už o týždeň bude prezentovať projekt za viac ako 70 miliónov konateľ spoločnosti Bana Balneo, Petr Lukeš. Ide v poradí už o tretiu „eseročku“ na tej istej adrese, ktorá sa točí okolo zdevastovaného kúpaliska. Verejné zhromaždenie sa uskutoční v stredu 17. júna o 17.00 h v kultúrnom dome na Banke.


Slniečko bude krstiť nový album: Falošne, ale s citom

Kapela Slniečko, alias Punto a rybacé hlavy nahrala nový album. Pomenovali ho príznačne – Falošne, ale s citom.  Už v piatok 19. júna ho pokrstia v Piešťanskom pivovare. Šéf kapely Peter Remiš prezradil najfajnovosti nového cédečka.

Truck Aréna: Organizátori nezabudli ani na dámy
Jubilejný 15. ročník kamiónovej šou je za nami. V piešťanskom autokempingu na Lodenici sa počas víkendu vystriedali tisíce ľudí, desiatky obrovských vozidiel i niekoľko spevákov a hudobníkov.


Záverečné kolo regionálnych súťaží s konečnými tabuľkami

Sezóna 2014/2015 v regionálnych futbalových súťažiach sa skončila! Záverečné kolo však hrala väčšina tímov uvoľnene a svedčia o tom aj výsledky zápasov, v ktorých padlo množstvo gólov. Veľké Kostoľany porazili Šaštín-Stráže 8:0, Madunice zdolali Ratnovce po prestrelke 6:5, Sokolovce zdolali Merašice 6:2 a Šterusy nadelili Moravanom nad Váhom deväť gólov.

Memoriál Ivana Hlinku v Piešťanoch

Jeden z najkvalitnejších turnajov mládežníckych hokejových reprezentácii do 18 rokov Memoriál Ivana Hlinku, ktorý sa tradične uskutočňoval začiatkom augusta v Piešťanoch sa v kúpeľnom meste tento rok žiaľ konať nebude.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián