Podchod pod železnicou aj po rokoch bez kolaudačného rozhodnutia

  • Spravodajstvo
  • 8. júna 2015, 21:47
  • Autor:pror

Frekventovaný podchod na Dopravnej ulici v Piešťanoch stále nie je skolaudovaný. A to aj napriek tomu, že bol dokončený už pred siedmimi rokmi. Ak sa teda chcú Piešťanci vybrať pešo z centra mesta do nákupných centier alebo do mestskej
časti Kanada či na sídlisko N. Teslu, existuje pre nich jediná oficiálne schválená cesta pre peších, a to až podchodom popod železnicu pri letisku popri ceste na Ostrov a Veľké Orvište.

Železničný podchod vedúci z Dopravnej ulice na Vrbovskú cestu dokončili ešte v roku 2008. Postavený bol počas modernizácie železnice a Železniciam Slovenskej Republiky patrí. Od začiatku sa však potýkal s množstvom problémov. Počas dažďa ho zaplavovala voda a tým, že sa v najnižšej časti zalamuje takmer do pravého uhla, hrozí i zrážka protiidúcich cyklistov, ktorí na seba nevidia. „Prechádzam cezeň na bicykli takmer denne. Radšej zosadnem a tlačím ho peši, lebo od známych viem, že zrážky skončili aj úrazmi. Ak sa tu raz stane naozaj niečo vážne, zrejme až potom sa rozhýbu zodpovední,“ povedal nám postarší dôchodca Jaroslav.

Viac sa dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 24, ktoré je v predaji od 9. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián