Z denníka Mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 3. júna 2015, 16:28
  • Autor:MsP

Mestských policajtov privolali v piatok 29. mája popoludní na Teplickú ulicu, kde žena skonzumovala väčšie množstvo liekov a zapila ich alkoholom. Tá policajtom informáciu potvrdila a oznámila im, že je jej zle. Hliadka privolala zdravotných záchranárov.

Pobehoval po ulici s nožom v ruke
V piatok 29. mája krátko pred štvrtou hodinou popoludní bola hliadka MsP vyslaná na Mojmírovu ulicu. Žena im oznámila, že jej manžel sa vybral smerom k základnej škole s nožom v ruke. Oznamovateľka tvrdila, že je schizofrenik a má obavy, aby niekomu neublížil. Hliadka sa vybrala opísaným smerom a po chvíli na muža s nožom aj natrafila. Policajti ho presvedčili, aby im nôž odovzdal. Muž uviedol, že už tri dni nebral lieky a chcel sa zabiť. Mestskí policajti privolali zdravotných záchranárov, ktorý ho previezli do Trnavy na psychiatrické oddelenie.

Spadol z bicykla a zlomil si nos
V piatok 29. mája pred šiestou hodinu večer mestskí policajti zasahovali v parku pri futbalovom štadióne, kde z bicykla spadol muž a mal vonkajšie zranenia. Nakoľko silno krvácal z nosa, ktorý mal evidentne zlomený, a sťažoval sa na bolesti, hliadka privolala sanitku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard