Chtelnica schytala debakel 0:8, Drahovce zakopli v Hornej Krupej

  • Šport / Futbal
  • 1. júna 2015, 09:24
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším jarným kolom a sezóna sa pomaličky chýli ku koncu. Všetci zástupcovia regiónu v piatej lige zvíťazili, Drahovce prišlo o tri body v Majcichove, Borovce po víťazstve 2:0 nad Banko majú už štvorbodový náskok na čele oblastnej súťaže a Madunice si schuti zastrieľali proti Chtelnici, ktorej naložili 8:0.

Piata liga



Trebatice – Horné Orešany 4:0 (1:0)
Trebatičania potvrdili úlohu favorita a svojmu súperovi nedali šancu, keď sa už v 7. min presadil Halás a po prestávke pridal ďalšie dva góly Klačman a raz sa presadil Zelenay. Trebatičania si v budúcom kole zmerajú sily v priamom súboji o prvé miesto, keď sa v sobotu predstavia v Malženiciach.
Góly: Klačman 2, Halás, Zelenay
Zostava Trebatíc: Nitka – Kapusta, Chebeň, Herceg, Vlado, Líška, Halás, Směřička, Zelenay, Kurinec, Kirka (Klačman, Kotula, Zemko)

Veľké Kostoľany – Mokrý Háj 1:0 (1:0)

Domácim stačil na zisk troch bodov len jeden gól, ktorý strelil už v 12. min Gula. V ďalšom priebehu zápasu sa už nepresadilo ani jedno z mužstiev a tak Kostoľany vyhrali najtesnejším rozdielom.
Gól: Gula
Zostava V. Kostolian: Svitek – Čeliga, Boldiš, Balón, Mačica, Gula, Kollár, Janega, Janíček, Valla, Lesaj (Prosnan, Kalaš)

Krakovany – Slovan Šaštín–Stráže 3:0 (2:0)
Aj Krakovancom sa podarilo ukoristiť tri body po jednoznačnom víťazstve 3:0 nad Šaštínom-Strážam. Domáci viedli už po prvom polčase 2:0, keď sa presadili Bukovčák s Bogorom. V závere zápasu ešte upravil na konečných 3:0 Kališ.
Góly: Bukovčák, Bogora, Kališ
Zostava Krakovian: Valovič – M. Sedlák, Ondrejka, P. Sedlák, Kališ, Netsch, Pavlovič, Bukovčák, Bogora, Feranec, Jančuš (Kubran, Koyš, O. Sedlák)

Oblastné majstrovstvá



Majcichov – Veľké Orvište 4:0 (1:0)
Orvištanci nemali v Majcichove na body nárok a prehrali jednoznačne 0:4. Hosťom nevyšiel najmä záver stretnutia. Hoci domáci viedli po prvom dejstve len 1:0, po prestávke sa ešte trikrát presadili v závere zápasu v rozmedzí 84. a 87. min a zvíťazili 4:0.
Góly: Marek, Pecháček, Hruška, Železník
Zostava V. Orvišťa: Šiška – Vavrinec, Pavlovič, Bucko, Stolárik, Belica, Pavlovič, Šiška, Doktor, Horváth, Mišík (Bartko)
 
Horná Krupá – Drahovce 4:1 (1:1)
Vedúce mužstvo tabuľka Drahovce prišlo o dôležité tri body v Hornej Krupej, kde prehrali 1:4. Rozhodlo sa v druhom polčase, kedy domáci strelili tri góly a odskočili Drahovčanom. Tí sú síce stále na prvom mieste, no na druhé Siladice majú už len trojbodový náskok.
Góly: Mikláš 2, vlastný, Nemček – Karaba
Zostava Drahoviec: Paulovič – Oríšek, Onder, Horúcka, Zajac, Marušic, Karaba, Švikruha, Nádaský, Rusnák, Vančo (Bihári, Poláčik, Brezovský)

Oblastná súťaž sk. B



Šípkové – Bojničky 4:1 (1:0)
Šípkové doma jednoznačne zvíťazilo a Bojničkám dovolilo streliť len jeden gól. Za domácich zahviezdil Strecký, ktorý sa prezentoval tromi gólmi.
Góly: Strecký 3, M. Balcír – Kabát
Zostava Šípkového: Kaclík – Oška, Líška, T. Balcír, Šalát, Ilenčík, Puvák, M. Balcír, Žák, Strecký, Žilka (Kubík, I. Ilenčík, Puvák)

Dolné Trhovište – Ostrov 1:4 (0:3)
V D. Trhovišti zase úradoval strelec Ostrova Klasovitý, ktorý výraznou mierou prispel k víťazstvu 4:1, keď k trom bodom prispel hetrikom.
Góly: Vilček – Klasovitý 3, Svetlík
Zostava Ostrova: Hajdín – Klasovitý, Valo, Svetlík, Lukáč, Legiň, Holán, Mitošinka, Regina, Urbánek, Braško (Gajdoš)
 
Dubovany – Trakovice 3:2 (2:1)
Dubovany viedli po prvom polčase 2:1 po góloch Konečného a Kollára. Po prestávke hostia vyrovnali, no o troch bodoch pre domácich rozhodol v závere zápasu Vrbík.
Góly: Konečný, Kollár, Vrbík – Chudý, Bališ
Zostava Dubovian: Cesnek – Vozár, Kusý, Kollár, Nízner, Š. Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Brucháč, Masarik (Vrbík, Dobrovodský, Lietavec)

Banka – Borovce 0:2 (0:2)
Borovce spravili výrazný krok za postupom, keďže na Banke vyhrali 2:0, keď oba góly padli už v prvej polhodine stretnutia. Nakoľko Pečeňady zakopli, majú na Borovce na prvom mieste štvorbodový náskok.
Góly: Radošinský, M. Jankech
Zostavy – Banka: Krajčech – Michalák, Mahrek, Varga, Vajsábel, Kusý, A. Samuhel, Š. Samuhel, Chalás, Bogora, Szabo (Menyhért, Lulovič),
Borovce: D. Jankech – Koprna, Kapičák, Šašo, Dubovský, O . Macháč, Péči, Radošinský, Búš, M. Jankech, M. Macháč (P. Jankech, Tonkovič, Štefanka)
 
Pečeňady – Dolný Lopašov 1:1 (0:1)
Domáci mohli ostať na kontakt Borovciam, no prehrávali už od 9. min gólom Vrbovského. Aspoň bod zachránil domácim až v 79. min Mitošinka.
Góly: Mitošinka – Vrbovský
Zostavy – Pečeňady: Vidlička – Lužák, Mitošinka, Durdy, Adamčík, Zubčák, Holiš, Ondrášik, Jankovič, Karaba, Miškolci (Chudý),
D. Lopašov: Pavelský – Masárik, Beblavý, Hornák, Buchel, Lukáč, Vrbovský, Gula, Tomiš, Mačica, Braniša (Kabela, Lenghart)
 
Madunice – Chtelnica 8:0 (4:0)
Maduničania si schuti zastrieľali s Chtelnicou, keď  ju porazili vysoko 8:0. Domáci sa v oboch polčasoch presadili štyrikrát, po dva góly zaznamenali Rusnáčik, Chalány a Vavrinec.
Góly: Rusnáčik, Chalány a Vavrinec po 2, Kabát, Hargaš
Zostavy – Madunice: Miník – Zachar, Vavrinec, Potrok, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Kabát, Chalány, Blaho, Sedláčik (Hromada, Bojaj, Hyben),
Chtelnica: P. Piačka – Melicher, Bílik, Piešťanský, Cibrín, Čížik, M. Piačka, Bolla, Stanovič, Zemko, Hrčka ( Galba, Suchán, Tomáška)
 
Prašník – Veselé 2:0 (1:0)
Prašník viedol už po siedmych minútach zásluhou Obucha. Po prestávke sa presadil Kazík z pokutového kopu a upravil na konečných 2:0.
Góly: Ľ. Obuch, 57. Mil. Kazík
Zostavy – Prašník: Holán – Adamec, Nykodem, Klein, Milan Kazík, Michal Kazík, Konkúš, Kabát, Obuch, Pašmík, Kubík (Kulich),
Veselé: Ševečka – Duračka, Bartovic, Valíček, Konček, Michalčík, Masár, Bokor, Krajčo, Strecký, Klúčovský (Jurda, Lesay, Ondriga)
 
Kľačany – Ratnovce 2:2 (2:1)
Ratnovčania prehrávali v Kľačanoch už po 17. min 1:2, no aspoň bod za remízu im zachránil v samom závere zápasu Stachura, ktorý vyrovnal na 2:2.
Góly: Srnka, Slamka – Stolárik, Stachura
Zostava Ratnoviec: Lazový – Kútny, Stolárik, Kalaba, Paulovič, Stachura, Bílik, Vetrík, Geschwandtner, Petrík, Brezovan

III. trieda sk. B



Žlkovce – Sokolovce 2:3 (0:1)
Sokolovce viedli po prvom polčase 1:0, no v 65. min prišli o vylúčeného Vida. Hostia zakrátko inkasovali gól na 1:1, no boj o body nevzdali a strelili dva góly v 70. a 73. minúte. Domáci síce znížili na rozdiel jedného gólu, všetky tri body však získali Sokolovce.
Góly: Blažo, Kubiš – Korvín, Homola, Fano (z pen)
Zostava Sokoloviec: M. Fano – Velič, Korvín, P. Dano, Pat. Vido, Polák, Orosz, Zitto, Homola, Kudláč, Pav. Vido

Kočín – Lančár – Horné Otrokovce 2:4 (0:1)
Kto videl duel Kočín–Lančár – Horné Otrokovce iba do 79. minúty musel ľutovať. V posledných desiatich minútach padli štyri góly a rozhodca navyše vylúčil hosťujúceho hráča. Hostia napokon zvíťazili 4:2.
Góly: Tokoš, Hruška – Bestovanský, Sluka, Halas, Baláž
Zostava Kočína-Lančára: Jurda – Rechtorík, Reško, Tokoš, Hruška, Kunic, Žažo, Holícky, Pavlíček, Bobček, Vrbovský

Šterusy – Pastuchov 1:2 (1:1)

Šterusy viedli proti Pastuchovu 1:0 zásluhou gólu Prvého z penalty, no hostia zápas otočili a vyhrali 2:1.
Góly: Prvý  –  Koutný, Ryba
Zostava Šterús: Palkech – Madunický, Rechtorík, Dovičič, Prvý, L. Žilka, Brezina, Strapatý, Jankovič, D. Žilka, Sereda

Nižná – Šulekovo B 5:0 (1:0)
Nižná si zastrieľala proti rezerve Šulekova. Hoci po polčase viedla len 1:0, po zmene strán pridali ďalšie štyri góly a zvíťazili 5:0.
Góly: Žažo, Piačka, P. Šimkovič, E. Šimkovič, Michalička
Zostava Nižnej: M. Dekan – Horváth, Blanár, E. Šimkovič, Janega, Michalička, P. Šimkovič, Piačka, Žažo, Kosmál, Novotný

 
Horné Trhovište – Moravany nad Váhom 1:0 (0:0)
Moravanci prehrali v Hornom Trhovišti najtesnejším rozdielom, keď o troch bodoch pre domácich rozhodol v závere zápasu Pavlák.
Gól: Pavlák
Zostava Moravian: Lamini – Hrebík, Davídek, Števík, Zsolnay, Abrahám, Polák, Sulák, Strnisko, Tanáč, Topolčáni

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina