Vodnopólové žiačky KVP ovládli medzinárodný turnaj

  • Vodné pólo / Šport
  • 27. mája 2015, 13:26
  • Autor:J. Baranovič

Tretí turnaj nadnárodnej súťaže žiačok do 13 rokov pod názvom Central European Waterpolo Girls League organizoval piešťanský vodnopólový klub.

Družstvá z Viedne, Budapešti, výber Českej republiky a domáce KVP Kúpele odohrali zápasy systémom každý s každým a najmladšie adeptky vodného póla mali tak možnosť zbierať cenné medzinárodné skúsenosti a porovnať svoju výkonnosť so zahraničnými družstvami. Piešťanské hráčky potvrdili svoj talent a dobrú pripravenosť a všetky súperky dokázali poraziť.
Výsledky:

■ KVP Kúpele – Wiener Sport Club 7:4 (2:0, 0:1, 5:2, 0:1)
■ KVP Kúpele – Česká republika 12:2 (3:0, 3:0, 3:1, 3:1)
Góly KVP: Sedláková 3, Kolárová, Klampárová a Kozáková po 2, Kissová, Grežďová, Teličiaková
■ KVP Kúpele – OSC Budapešť 7:1 (3:0, 0:0, 2:0, 2:1)
Góly KVP: Sedláková 4, Kozáková 3
Víťazom turnaja sa stali domáce hráčky KVP Kúpele pred družstvami Budapešti a Viedne, posledné skončili Češky. Cenu pre najlepšiu strelkyňu turnaja získala Monika Sedláková z piešťanského družstva. Tréneri jednotlivých družstiev tiež vyhodnotili najlepšiu brankárku a najlepšiu hráčku. Ceny si odniesli Piešťanky – brankárka Emi Kissová a hráčka Tamara Kolárová.
O prvenstvo KVP Kúpele Piešťany sa zaslúžili: Emi Kissová, Dajana Motyčková – Beáta Fándlyová, Linda Doktorová, Katarína Grežďová, Silvia Kozáková, Monika Sedláková, Tamara Kolárová, Kristína Klampárová, Nela Mešterová, Daniela Motyčková, Katarína Kalužová, Tamara Teličiaková a Barbora Hrebíková.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 22, ktoré je v predaji od 26. mája.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava