Kabát vystúpi na piešťanskom letisku už túto nedeľu

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. mája 2015, 14:08
  • Autor:ts Topfest

Program tohtoročného trojdňového Topfestu, ktorý sa uskutoční na piešťanskom letisku v dňoch 26.-28. júna, dopĺňa akýmsi zahrievacím koncertom už v nedeľu 31. mája skupina Kabát. Pod hlavičkou festivalu sa uskutoční exkluzívny jediný tohtoročný koncert tejto populárnej skupiny na Slovensku a fanúšikovia sa majú na čo tešiť!

Najobľúbenejšia česká skupina vystúpi v rámci svojho veľkého Open Air Turné 2015 na letisku v Piešťanoch, kam privezie a postaví doslova oceľové monštrum. Premiérovo vystúpi na obrovskej 180-tonovej oceľovej scéne, ktorú spolu s vyše 70-členným tímom a dvomi partiami lešenárov privezú na 28 kamiónoch.
Program bude mapovať 25 rokov existencie skupiny, zároveň odznejú skladby z nového albumu, ktorého prípravy finišujú. Ostatný album Banditi di Praga vydali českí rockeri v roku 2010. Celkovo ich majú na konte desať, pričom z nahrávok predali dovedna vyše milión kusov. Kabát triumfoval aj v poslednom ročníku ankety Český slávik, kde sa stal podľa hlasujúcich opäť najlepšou skupinou, už deviaty raz v histórii.
A to najlepšie na koniec: „Všetkým majiteľom permanentiek na Topfest 2015 platí lístok aj na slovenský koncert Kabátu. To znamená, že koncert Kabátu má vlastne každý návštevník Topfestu zadarmo! Kúpiť sa však dajú aj samostatné vstupenky,“ informoval Dušan Drobný z agentúry Topfest.
Najväčší rockový festival na Slovensku, ktorý navštevujú tisícky priaznivcov kvalitnej hudby, oslávi v tradičný posledný júnový víkend tohto roku dvanásť rokov. Topfest na piešťanskom letisku sa bude opäť snažiť, aby bol skutočným sviatkom rockerov pod Tatrami. Organizátori majú potvrdené vystúpenie skupiny Kryštof, ktorá opäť zabodovala v Českom slávikovi, kde skončili len na treťom mieste. Svoju účasť už v Piešťanoch potvrdil Maťo Ďurinda so skupinou Tublatanka, ale aj IMT Smile. Ivan Tásler so skupinou prídu doslova v exkluzívnej zostave. IMT Smile sa predstaví v špeciálnom programe so súborom Lúčnica. Najväčším ťahákom na tohtoročný Topfest je legendárna heavymetalová skupina Twister Sister. Samostatné jednodňové vstupenky na koncert, ale aj na jednotlivé dni festivalu sa predávajú aktuálne za 30 eur, na mieste bude stáť lístok 35 eur. Permanentky na celý Topfest 2015 vrátane koncertu skupiny Kabát stoja 45 eur, na mieste to bude o 5 eur viac.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika