Na radnici kontrolovali personálnu agendu

  • Spravodajstvo
  • 30. apríla 2015, 09:37
  • Autor:pror

Piešťanskú radnicu si preklepol trnavský inšpektorát práce, či dodržiava zákonník práce, no kontrolu robí aj Úrad na ochranu osobných údajov. Podľa inšpektorátu v nimi kontrolovanej oblasti žiadne pochybenia nenašli. Kontrola ochrany osobných údajov ešte nebola ukončená.

Podľa informácií z inšpektorátu práce bola kontrola zameraná na dodržiavanie pracovného poriadku na pracovisku a trvania pracovného pomeru zamestnancov. Kontrolu iniciovali samotní zamestnanci. „Pri výkone inšpekcie neboli zistené nedostatky,“ informovala nás hovorkyňa inšpektorátu Sylvia Ďuríková.
Personálna práca mestského úradu sa nepozdáva i niektorým poslancom zastupiteľstva. „Hraničí to s ľudskou dôstojnosťou,“ povedal vo svojom vystúpení v regionálnej televízii Remo Cicutto (NEKA).
Sťažnosti na personálnu prácu radnice sa spustili potom, ako 7. marca tohto roku začali doposiaľ stále neobjasnené kontroly utajenej bezpečnostnej komisie. Primátor Miloš Tamajka i naďalej zamlčuje informácie o jej činnosti. Komisiu vedie viceprimátor Michal Hynek. O jej práci odmieta primátor prezradiť čokoľvek i mestským poslancom.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 18, ktoré je v predaji od 28. apríla.


0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín