Tretie miesto pre mladých florbalistov

  • Šport / Ostatné športy
  • 29. apríla 2015, 14:49
  • Autor:P. Bajnok

Florbalisti CVČ Ahoj – Páv Piešťany nedávno ukončili svoje súťažné pôsobenie v tejto sezóne. Mladší žiaci si počínali veľmi dobre a v západnej časti florbalovej ligy skončili na treťom mieste. Dorastencom sa darilo o niečo menej, tí sa umiestnili na konečnej ôsmej priečke.

Mladší žiaci CVČ Ahoj – Páv Piešťany na domácej palubovke Gymnázia Pierra de Coubertina odohrali záverečný turnaj žiackej florbalovej ligy západného regiónu. V prvom zápase sa stretli v priamom súboji so susedom v tabuľke DFA Nitra, nad ktorým zvíťazili až nečakane hladko 9:2. V druhom dueli uštedrili družstvu FBK Harward Partizánske drvivú porážku v pomere 19:0 a v konečnej tabuľke si zabezpečili tretiu priečku. V poslednom zápase nastúpili proti víťazovi súťaže – družstvu z Novej Dubnice, s ktorým prvé dve tretiny držali krok. V poslednej časti hry za stavu 2:2 však piešťanským hráčom došli sily a stretnutie napokon prehrali 2:7.
Zostava CVČ Ahoj – Páv Piešťany: Šadibol – Masarovič, Dubkanič, Šlosárik, Dibdiak, Kopún, Gabriš, Janovský, Stanko, Dvorský, Majerík
Dorastenci Piešťan skončili na ôsmom mieste, keď body nazbierali v závere súťaže a vyhli sa poslednému miestu. Najskôr zvíťazili nad M-šport Trenčín 7:2 a v predposlednom kole nad Panthers Trenčín dokonca 11:1. V poslednom kole utrpeli vysokú prehru 1:8 s tretím Players Sereď.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav