Súťažte o lístky na šou Itcha Pčelára

  • Kultúra a spoločnosť
  • 28. apríla 2015, 14:35
  • Autor:red

V piešťanskom Dome umenia sa priaznivci strieborného finalistu poslednej série Československo hľadá SuperStar Štefana Itcha Pčelára môžu tešiť na skutočnú lahôdku. Už v piatok 15. mája o 19. hodine uvedie tento líder kapely Jamestown divadelno-koncertnú šou s tanečno-akrobatickými prvkami. Pomenovali ju Divadlo bláznov. Usporiadajú ho spolu s charitatívnou organizáciou Úsmev ako dar.

Divákov čaká inšpiratívny príbeh chlapca, ktorý sa túži stať hrdinom, no postupom času je od svojich snov odradený a dostáva sa do sveta ilúzií, do divadla bláznov. V tomto čudesnom svete stretáva zvláštne dievča menom Sofie, ktorá mu zanecháva rôzne znamenia, pomáha mu dostať sa z divadla bláznov a pripomína mu, aby nikdy nezabudol na svoje sny.
Itcho Pčelár prezradil čitateľom Piešťanského týždňa umelecký aj ľudský rozmer nevšedného predstavenia: „Ak hľadáte aspoň na chvíľku únik od reality, vrelo odporúčam prísť sa pozrieť na Divadlo bláznov a nechať sa strhnúť atmosférou tak trochu iného sveta. Sveta, kde sa nemusíte ponáhľať, nezažívate stres a čas plynie tak, ako má. Jamestown vám ponúka farby, ktoré ste ešte nevideli, príbehy, ktoré ste nepočuli, a splnené sny, po ktorých túžite.“ Cesta začína, pridáte sa?
Účinkujú: Itcho Pčelár – spev, gitara, Kristinka Uhlíková – husle, Tom Lobb – spev, gitara, Marian Plachý – basgitara, Adam Spišák – bicie, Juro Janík – klávesy.
Vstupenky za 7 eur si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia v pondelok – piatok 14.00 – 17.00 a hodinu pred podujatím alebo cez www. ticketportal.sk, tel.: 033/245 80 01, 033/245 81 00.

Súťažte o lístky na šou Itcha Pčelára



Ak sa chcete v piatok 15. mája zúčastniť na divadelno-koncertnej šou Itcha Pčelára a Jamestownu v piešťanskom Dome umenia, pošlite do nedele 10. mája do 20.00 h SMS v tvare: win(medzera)pcelar(medzera)telefónne číslo na skrátené číslo 6660. Cena spätnej SMS je 1,20 € s DPH. Troch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky, budeme telefonicky kontaktovať. Službu SMS poskytuje A SMS, s.r.o.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava