V Piešťanskom týždni 18/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 27. apríla 2015, 12:54
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Pátrajú po 27-ročnom Piešťancovi

V stredu 22. apríla sa rozhodol skoncovať so životom 27 ročný Piešťanec.  Svoj úmysel, spáchať samovraždu skokom do rieky Váh najskôr zatelefonoval na políciu.  Rozbehlo sa pátranie po vtedy ešte neznámom mužovi.

Týždeň v znamení samovrážd

Ťažko si vysvetliť sériu samovrážd, ktorá za posledných sedem dní postihla Piešťany a okolie. Skokom z Kolonádového mosta sa pokúšal ukončiť život 40-ročný Piešťanec a v dedinke Bojná odišla z domu 16-ročná dievčina, polícia zisťuje, či obhorené telo ženy, ktoré našli na druhý deň v zhorenom stohu slamy aj so zbraňou, nepatrí práve tejto študentke.


Zámer výstavby priemyselného centra opäť ožil

Priemyselné centrum na okraji Piešťan by mohlo priniesť až dvestopäťdesiat pracovných miest. Investor oprášil svoje plány, ktoré zastavila kríza a požiadal radnicu o predĺženie platnosti stavebného povolenia pre výstavbu priemyselného centra za diaľnicou vedľa cesty z Piešťan do Vrbového.


Krajskí poslanci rozhodli o oddlžení letiska

Trnavský samosprávny kraj,  Mesto Piešťany a dokonca aj slovenská vláda má napomôcť vymaniť sa piešťanskému letisku z likvidačných dlhov. Poslanci trnavského kraja 22. apríla na minulotýždňovom zasadnutí rozhodli o jeho oddlžení vo výške 1 milión aj 450 tisíc eur.


Na výstavbu hokejovej haly treba nájsť riešenie

Poslanci piešťanského mestského zastupiteľstva myšlienku výstavby tréningovej hokejovej haly nechcú zavrhnúť. Na návrh poslancov Andreja Klapicu (KDH) a Denisa Kristeka (NEKA) vznikne pracovná skupina.


Na exotický ostrov Bali nemusíte ísť len na dovolenku

Ak sa chcete pozrieť do exotických končín, nemusíte nutne začať listovať v katalógoch cestoviek. Dominika Porubská z Veľkých Kostolian sa na indonézsky ostrov Bali dostala ako dobrovoľníčka a strávila na ňom štyri mesiace.


Pokrstili knihu Motokáry – láska moja

Motoristickí nadšenci sa v piatok večer zišli v Moto Pube Racing 99, aby spoločne pokrstili prvú knihu o histórii motokárového športu nielen v Piešťanoch, ale v celej bývalej ČSSR od roku 1962 až do roku 2014. Autorom knihy Motokáry – láska moja je bývalý funkcionár Vladimír Motyčka, ktorý svoju publikáciu pred všetkými v krátkosti odprezentoval.


Borovce sú už prvé, Dubovany naložili Banke sedem gólov

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším jarným kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Krakovany i Trebatice svoje zápasy vyhrali 3:0, Drahovce nadelili Hrnčiarovciam 4:0, Borovce sa po víťazstve 2:1 nad Ratnovcami dostali na čelo oblastnej súťaže a Dubovany rozstrieľali Banku v pomere 7:0.

Hokejista Ondrej Valo pôsobiaci v USA získal majstrovský titul

Mladý piešťanský hokejista Ondrej Valo pôsobí už tretiu sezónu v USA, no tá posledná, ktorá sa len nedávno skončila mu priniesla najväčší úspech. So svojim tímom Idaho Juniors Steelheads sa totiž stal víťazom americkej juniorskej súťaže Western States Hockey Leage (WSHL) .

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav