Borovce sú už prvé, Dubovany naložili Banke sedem gólov

  • Šport / Futbal
  • 27. apríla 2015, 11:10
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším jarným kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Krakovany i Trebatice svoje zápasy vyhrali 3:0, Drahovce nadelili Hrnčiarovciam 4:0, Borovce sa po víťazstve 2:1 nad Ratnovcami dostali na čelo oblastnej súťaže a Dubovany rozstrieľali Banku v pomere 7:0.

Piata liga



Borský Mikuláš – Krakovany 0:3 (0:0)

Krakovanci predviedli najlepší výkon v jarnej časti, keď sa im zaradilo v Borskom Mikuláši a vyhrali jednoznačne 3:0. Po bezgólovom prvom polčase začali padať góly až po prestávke, keď sa dvakrát presadil Bogora a raz Bukovčák.
Góly: M. Bogora 2, Bukovčák
Zostava Krakovian: Valovič – Bukovčák, Koyš, Kubran, M. Bogora, P. Sedlák, Kališ, Netsch, Hornák, Pavlovič, Ondrejka (O. Sedlák, Jurda, Pichler)

Oreské – Trebatice 0:3 (0:1)
Trebatičania potvrdili úlohu favorita a Oreskému nedali žiadnu šancu. Už v 10. min otvoril skóre Kirka a po prestávke ešte navýšili vedenie v 66. min Kurinec a v závere zápasu upravil na konečných 3:0 Halás.
Góly: Kirka, Kurinec, Halás
Zostava Trebatíc: Veselý – Kapusta, Zemko, Chebeň, Vlado, Herceg, Líška, Halás, Směřička, L. Kirka, Kurinec (Zelenay, Kotula, Konkuš)


Spartak Šaštín-Stráže – Veľké Kostoľany 5:2 (1:0)

Kostoľany dostali v Šaštíne- Strážoch výprask 2:5, keď po prvom polčase prehrávali 0:1, no po zmene strán sa domáci presadili štyrikrát, zatiaľ čo za hostí skórovali len Balón a Valla.
Góly: Daniel 3, Polák 2 – Balón, Valla
Zostava V. Kostolian: Svitek – Čeliga, Porubský, Balón, Mačica, Lesaj, Kollár, Gula, Janíček, Valla, Janega (Kalaš, Grígel, Prosnan)

Oblastné majstrovstvá



Drahovce – Hrnčiarovce 4:0 (2:0)
Drahovce si s Hrnčiarovcami s prehľadom poradili a už po 15. Minútach viedli po góloch Karabu a Gabriša 2:0. Po zmene strán ešte nevýšil skóre domácich dvomi gólmi J. Brezovský.
Góly: J. Brezovský 2, Karaba, Gabriš
Zostava Drahoviec: Paulovič – Michálek, T. Onder, Dusík, Zajac, Karaba, Švikruha, Nádaský, Rusnák, Poláčik, Gabriš (Brezovský, Marušic, Oríšek)

Veľké Orvište malo voľno

Oblastná súťaž sk. B



Dolné Trhovište – Pečeňady 1:2 (0:2)

Pečeňady šli zvládli lepšie prvý polčas, ktorý dvomi gólmi Zubčáka a Mitošinku z jeho záveru vyhrali 2:0. V druhom sa presadili len domáci, no až v 85. min a tak hostia udržali svoje vedenie a získali tri body.
Góly: Macejka – Zubčák, Mitošinka
Zostava Pečeňád: Vidlička – Lužák, Mitošinka, Jankovič, Durdy, Adamčík, Karaba, Zubčák, Miškolci, Holiš, Pekarovič (Macho, Chudý)

Chtelnica – Šípkové 2:1 (1:0)
Domáci strelili svoj prvý gól v závere prvého dejstva z kopačky Zemka a na 2:0 zvýšili chvíľku po nástupe na druhé dejstvo zásluhou Hrčku. Za hostí už len v záver znížil Strecký.
Góly: Zemko, Hrčka – Strecký
Zostavy – Chtelnica: Piačka – Melicher, Kalaš, Bílik, Ľ. Cibrín, Piešťanský, Tomáška, L. Cibrín, Čížik, Hrčka, Zemko (Suchán, Brisuda),
Šípkové: B. Líška – Oška, Šalát, M. Líška, Strecký, Nižňanský, Žilka, T. Balcír, Žák, M. Balcír, Hanuliak (Ilenčík)
 
Dolný Lopašov – Veselé 5:1 (2:1)
Domáci si proti Veselému z chuti zastrieľali a to hlavne dvaja hráči, ktorí obstarali všetkých päť gólov. Hetrikom sa prezentoval Lukáš a zvyšné dva pridal Hornák. Za hostí strelil čestný zásah Krajčo.
Góly: Lukáč 3, Hornák 2 – Krajčo
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Buchel, Masárik, Gula, Mačica, Lukáč, Beblavý, Vrbovský, Hornák,Tomiš (Lenghart, Otajovič),
Veselé: Ševečka – Duračka, Michalčík, Strecký, Jurda, D. Krajčo, Masár, Dadík, M. Krajčo, Bokor, Klúčovský (Bašovský, Konček, Bartovic)
 
Borovce – Ratnovce 2:1 (2:0)
Borovce si zaistili výhru už v prvom polčase keď sa v prvej polhodine presadili Herceg i Bolješik. Za hostí znížil Stachura, no to bolo z ich strany všetko. Keďže Madunice prehrali v Bojničkých, Borovce sa dostali na prvé miesto súťaže, kde sú o lepšie skóre pred Madunicami.
Góly: Herceg, Bolješik – Stachura
Zostavy – Borovce: Galbavý – Baraczka, Šašo, Koprna, Radošinský, O. Macháč, Péči, Jankech, Herceg, M. Macháč, Bolješik (Mikloška, Kapičák, Jankech),
Ratnovce: Lazový – Bílik, Petrík, Pulman, Kútny, Kopal, Vetrík, Stachura, Stolárik, Paulovič, Šiška (Pavlovič)

Ostrov – Prašník 3:1 (2:1)
Hoci Prašník viedol už v 14. min 1:0, domáci stihli gólmi Klasovitého a Mitošinku stav otočiť ešte pred koncom polčasu. V závere stretnutia ešte upravil na konečných 3:1 Hajdín.
Góly: Klasovitý, Mitošinka, Hajdín – Klein
Zostavy – Ostrov: Ľ. Valo – Regina, Chochula, Bubák, Klasovitý, D. Valo, Kabát, Svetlík, Lukáč, Bojkovski, Mitošnka (Urbánek, Legiň, Hajdín),
Prašník: Holán – Nykodem,Klein, Konkúš, Kabát, Obuch, Žažo, Adamec, Bielik, Mil. Kazík, Mich. Kazík (Kulich)
 
Bojničky – Madunice 3:1 (2:1)
Madunice prekvapivo  stratili tri body v Bojničkách, kde prehrávali už po pol hodine 1:2. Navyše v 42. Min prišli o vylúčeného Blaha a presilovku využili domáci k streleniu tretieho gólu.
Góly: Kubíček, Škoda, Bučko – Vavrinec
Zostava Maduníc: Miník – Zachar, Vavrinec, Potrok, Hargaš, Rybárik, Mesároš, Rusnáčik, Horváth, Blaho, Sedláčik (Bojaj)
 
Dubovany – Banka 7:0 (2:0)
Parádny Výkon podali Dubovany proti Banke, ktorú doslova znižili v pomere 7:0.Až traja hráči strelili po dva góly – Š. Strečanský, Brucháč a Vrbík. Góly padali najmä v druhom dejstve, kedy sa domáci presadili až päťkrát.
Góly: Š. Strečanský, Brucháč, Vrbík po 2,  Konečný
Zostavy – Dubovany: Cesnek – Pastorek, Kusý, Kollár, Nízner, Š. Strečanský, O. Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Brucháč, Masarik (Vrbík, Vozár, M. Lietavec),
Banka: Slabý – Vajsábel, Varga, Michalák, Kusý, Bogora, Belan, Benko, Samuhel, Lulovič, Menyhért (Chalás)

III. trieda sk. B




Horné Otrokovce – Moravany nad Váhom 3:1 (2:1)

Domáci viedli po 40. Minútach 2:0, no pred prestávkou ešte stihol znížiť Abrahám. Hostia sa však po zmene strán už nedokázali presadiť, naopak inkasovali ešte tretí gól  a prehrali tak 1:3.
Góly: Kmetty, Sluka, Brestovanský – Abrahám
Zostava Moravian: Lamini –  Samuhel, Novosad, Oprenčák (Topolčáni), Hrebík, Davídek, Polák, Števík, Zsolnay, Paulovič, Abrahám

Sokolovce – Horné Trhovište 2:3 (1:1)

Sokolovce prišli doma o všetky tri body, keď nestačili na H. Trhovište a podľahli mu 2:3. Za domácich skórovali v 42. min Korvín a v 52. Min Jašík. Hosťom zariadil dvomi gólmi v druhom dejstve víťazstvo Korcháň.
Góly: Korvín, Jašík – Dávid, Korchaň 2
Zostava Sokoloviec: M. Fano – Cepko, Velič, Polák, Kudláč, Orosz, Korvín, P. Fano, Turan, Jašík, Tomášik (Zitto, Vido)

Koplotovce – Šterusy 5:0 (4:0)

Šteruse dostali debakel v Koplotovciach, keď už po 18. Minútach prehrávali 0:4 a o víťazovi bolo rozhodnuté. Domáci po prestávke pridali ešte jeden gól a dokonali tak jednoznačné víťazstvo 5:0.
Góly: Majka, Kováč, Pokryvka, Bališ, Tajber
Zostava Šterús: Palkech – L. Žilka, Rechtorík, Kelemen, Strapatý, Brezina, Grivalský, Jankovič, Sereda, D. Žilka, Madunický (Gajdošík, Prvý)

 
Kočín – Lančár – Nižná 0:0
V Kočíne-Lančári sa nehral príliš oku lahodiaci futbal a diváci sa nedočkali ani jedného gólu, keď sa ani jedno z mužstiev nedokázalo presadiť. Zrodila sa tak bezgólová remíza.
Zostavy – Kočín-Lančár: Kovalčík – Knobloch, Kunic, Reško, Bobček, Tokoš, Hruška, Žažo, Hlúch, Pavlíček, Orihel (Surový, Holícky)
Nižná: M. Dekan – T. Dekan, Horváth, Magnus, Blanár, Kosmál, Velšic, E. Šimkovič, Benedikovič, Janega, Racek (Piačka, Novotný, P. Šimkovič)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava