U piešťanských junioriek sa prejavilo tréningové manko

  • Vodné pólo / Šport
  • 22. apríla 2015, 08:34
  • Autor:jb

V Mestskej plavárni v Košiciach sa v dňoch 18.-19. apríla hralo tretie kolo juniorskej súťaže dievčat vo vodnom póle. Piešťanským hráčkam z KVP Kúpele sa v zápasoch nedarilo podľa predstáv, keď zvíťazili len raz.

■ Slávia UK Bratislava – KVP Kúpele 4:12 (0:0, 0:4, 0:4, 4:4)
Úvodný zápas turnaja pritom nasvedčoval, že Piešťanky sú pripravené bojovať o najvyššiu pozíciu. Bratislavské družstvo porazili jednoznačne 12:4, keď viedli už 8:0.
Góly KVP: Baranovičová a Škodná po 3, Kolárová a Klampárová po 2, Kováčiková, Ravingerová

■ KVP Kúpele – PVK Vrútky 7:9 (1:1, 2:4, 2:3, 1:2)
Dobrý výkon však už Piešťanky nezopakovali a Vrútkam prekvapivo podľahli 7:9. Bola to prvá prehra s týmto súperom v celom priebehu sezóny a prišla v najnevhodnejšom okamihu. Piešťanským hráčkam chýbala väčšia bojovnosť a nasadenie, a tak sa k zakončeniu akcií dostávali minimálne.
Góly KVP: Kováčiková a Baranovičová po 3, Škodná

■ ŠKP Modrí draci Košice – KVP Kúpele 11:10 (4:3, 3:1, 2:4, 2:2)
Záverečný nedeľňajší zápas proti domácim hráčkam bol bojom o prvé miesto. Favorizované Košičanky začali lepšie, ale Piešťanky hru i skóre postupne vyrovnali. Nevyužili však šance otočiť zápas a ísť do vedenia a v závere za to prišiel trest v podobe víťazného gólu košických vodných pólistiek.
Góly KVP: Baranovičová 4, Kováčiková 2, Škodná, Kolárová, Ravingerová, Klampárová
Po treťom kole je na prvom mieste družstvo Košíc so štvorbodovým náskokom pred Piešťanmi. Tretie sú v priebežnej tabuľke Vrútky.

„Na výkonoch hráčok sa už prejavuje tréningové manko zo zimných mesiacov. To, čo sa podarilo natrénovať počas letných mesiacov, už naše súperky, ktoré majú ďaleko lepšie podmienky, využili vo svoj prospech. Za bojovnosť v zápasoch a nasadenie proti Košiciam, kde domáce hráčky hnali dopredu aj diváci, patrí dievčatám vďaka. Na víťazstvo v súťaži je však nutné mať potrebné tréningové podmienky dlhšie ako štyri mesiace v roku,“ zhodnotil dianie priamo po zápase tréner Ján Baranovič.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 17, ktoré je v predaji od 21. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava