Súťaž: S Topfestom na koncert Kabátu zadarmo!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 21. apríla 2015, 13:02
  • Autor:pr

Dvanásť rokov oslávi v tradičný posledný júnový víkend tohto roku – 26. a 28. júna – najväčší rockový festival na Slovensku TOPFEST, ktorý navštevujú tisícky priaznivcov kvalitnej hudby. Fanúšikovia IMT Smile sa môžu dokonca tešiť na exkluzívny koncert svojej obľúbenej skupiny. Topfest na piešťanskom letisku sa bude opäť snažiť, aby bol skutočným sviatkom rockerov pod Tatrami.

Organizátori majú potvrdené vystúpenie skupiny Kryštof, ktorá opäť zabodovala v českom slávikovi, kde skončili len pred pár dňami na treťom mieste. Svoju účasť už v Piešťanoch potvrdil Maťo Ďurinda so skupinou Tublatanka, ale aj IMT Smile. Ivan Tásler so skupinou prídu doslova v exkluzívnej zostave. IMT Smile sa predstaví v špeciálnom programe so súborom Lúčnica. Režisér predstavení Jano Ďurovčík opisuje ich spoločné vystúpenie ako „dobrú, veľkú a kultivovanú šou s veľkými emóciami, ktorá divákov zdvihne zo sedadiel“ a s davom niekoľkých tisícok fanúšikov to bude jednoznačne festivalový zážitok roka!
Organizátori zároveň pracujú na headlineroch – prvým potvrdeným je legendárna americká skupina Twisted Sister i napriek smutnej udalosti, ktorá ju postihla 20. marca. Musela sa totiž zmieriť s nečakanou smrťou bubeníka A. J. Pera, dlhoročného člena populárnej heavy metalovej formácie. Hosťujúcim bubeníkom Twisted Sister je Mike Portnoy, ktorého fanúšikovia metalu poznajú najmä z pôsobenia v skupine Dream Theater.
Cieľom organizátorov je opäť priviesť na Slovensko ďalšie zvučné mená spomedzi zahraničných interpretov. Na Topfeste sa počas jeho existencie predstavili hviezdy ako Limp Bizkit, Sum 41, Megadeth, Alice in Chains, Slayer, Nightwish, Status Quo, The Misfits, Morcheeba, Uriah Heep, Guns N´ Roses, Iron Maiden či naposledy Sabaton, Helloween a Thirty Seconds To Mars…
V predaji na 12. ročník Topfestu si dvojdňovú permanentku môžu priaznivci zakúpiť za cenu 45 eur a jednodňovú za 30 eur. Pri kúpe permanentky máte vstup na koncert českej kapely Kabát, ktorý sa na letisku uskutoční 31. mája, zadarmo!
Myšlienka rockového festivalu dostala reálne kontúry v roku 2004, keď sa podujatie konalo prvýkrát ešte pod názvom Rockfest. Počas uplynulých ročníkov sa na Topfeste predstavili stovky domácich i zahraničných interpretov. Celkovo počas existencie festivalu prešlo jeho bránami viac ako 250-tisíc návštevníkov.
Všetky najaktuálnejšie informácie nájdu fanúšikovia na facebookovej stránke: www.facebook.com/topfest.sk.

VYHRAJTE LÍSTKY NA KABÁT


Ak sa chcete zúčastniť jedinečného koncertu skupiny Kabát, ktorý sa uskutoční v nedeľu 31. mája na piešťanskom letisku, pošlite SMS v tvare: win(medzera)kabat(medzera)telefónne číslo. SMS posielajte na skrátené číslo 6660 do 24. mája do 20.00 h. Cena spätnej SMS je 1,20 € s DPH. Dvoch výhercov, ktorí získajú po dva lístky, budeme telefonicky kontaktovať. Službu SMS poskytuje A SMS, s.r.o.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika