Do práce na bicykli

  • Spravodajstvo
  • 21. apríla 2015, 13:17
  • Autor:MsÚ/red

Súťaž Do práce na bicykli je určená dvoj- až štvorčlenným tímom z jednej spoločnosti so sídlom v meste Piešťany, ktorí budú počas celého mesiaca máj dochádzať do práce na bicykli a budú si o tom zapisovať výsledky do registračného systému na webovej stránke súťaže.
Evidenciu vrátane označenia všetkých jázd aj voľných dní je potrebné evidovať denne, spätne je možná evidencia najneskôr do piatich dní. Po uplynutí tejto doby už nebude možné spätne uviesť prejdené kilometre ani počet jázd.

V rámci súťaže budú na úrovni mesta Piešťany vyhodnotené nasledujúce kategórie: počet najazdených kilometrov za jednotlivca, počet najazdených kilometrov za tím, počet jázd uskutočnených bicyklom za jednotlivca, počet jázd uskutočnených bicyklom za tím. Bonusovou kategóriou je žrebovanie jednotlivca z tímov, ktoré uskutočnili aspoň dve tretiny jázd do práce na bicykli.
Registrácia tímov je do pondelka 27. apríla na prihlasovacom on-line formulári na stránke www.dopracenabicykli.eu. Informácie o súťaži nájdete aj na Facebooku – stačí zadať do vyhľadávania v rámci stránky „do prace na bicykli mesto piestany“, ďalej môžete kontaktovať lokálneho koordinátora súťaže na tel. 033/776 54 72 alebo e-mailom: dopracenabicyklipn@gmail.com.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard