V Piešťanskom týždni 17/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 20. apríla 2015, 10:52
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Zmätky vo vymenovaní nového riaditeľa služieb mesta

Dnes 20. apríla po sedemnástej hodine sa neplánovane schádza mestské zastupiteľstvo. Na programe má jediný bod – vymenovanie riaditeľa Služieb mesta Piešťany. Výsledky toho, kto je vlastne v súčastnosti riaditeľom a kto ním bude, budú pravdepodobne známe najskôr až po uzávierke tohto čísla Piešťanského týždňa.


Tamajka žiada mimoriadne valné zhromaždenie vodární

Primátor Piešťan zvoláva mimoriadne valné zhromaždenie Trnavskej vodárenskej spoločnosti (TAVOS). Mimo oficiálny program informoval o tom v utorok 14. marca na mestskej rade prítomných poslancov. Dôvodom tohto kroku majú byť informácie, ktoré pochádzajú z anonymného listu, ktorý bol jemu, ale i niektorým poslancom doručený.


Správa bezpečnostnej komisie má zostať utajená!

Miloš Tamajka o bezpečnostnom audite, o ktorom sme priniesli reportáž ešte na začiatku marca, všetky informácie neustále tají. Čo dorábala 7. marca na radnici bezpečnostná komisia vedená viceprimátorom Michalom Hynekom sa nič nedozvedeli ani členovia mestskej rady na jej stretnutí v utorok 14. apríla. Podľa Tamajku je to predmetom utajovaných skutočností.

Plne funkčný kryt v Piešťanoch je len pod Priorom

Témou týždňa Piešťanského týždňa sú tentoraz úkryty. V Piešťanoch je plne funkčný len jediný. V okrese je vytipovaných 2476 stavieb, ktoré by po jednoduchých úpravách poslúžili pre 115 tisíc ľudí.

I. Babičová: Každý papier sa dá antidatovať

Podozrení o úniku citlivých informácie z piešťanskej radnice a manipulácie s nimi je celé spektrum. O jednom  sme sa zhovárali s poslankyňou Ivetou Babičovou.


K požiaru vo Vrbovom sa priznali deti

Vo Vrbovom horela ďalšia mestská budova na Ulici M. Beňovského. Po februárovom požiari sociálnej ubytovne si takmer každý Vrbovčan v pondelok 13. apríla okolo pol ôsmej večer myslel, že opäť horí u bezdomovca Toréza. Tentoraz však plamene zničili strechu na prázdnej budove. K požiaru vo Vrbovom sa priznali deti.


„Veľa ľudí nám neverilo a predsa sme to dokázali,“ vraví o postupe hokejistka Žitňanská

Slovenská hokejová reprezentácia žien sa budúci rok predstaví v A-skupine I. divízie majstrovstiev sveta, kam Slovenky postúpili po výborne odohranom turnaji v Čínskom Pekingu. Oporou reprezentácie bola aj piešťanská hokejistka Gabriela Žitňanská, ktorú sme po príchode domov vyspovedali.


Dokonalý obrat V. Orvišťa s Hrnčiarovcami, Pečeňady prestrieľali Dubovany

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším jarným kolom a opäť bolo vidieť zaujímavé zápasy. Veľké Orvište predviedlo proti Hrnčiarovciam famózny obrat z 0:2 na 4:2, Pečeňady prestrieľali Dubovany 5:1 a Borovce zvládli regionálny šláger s Veselým a vyhrali 1:0.

Hokejisti HBC Andže ovládli Interligu, na turnaji v Plzni skončili druhí

Amatérski hokejisti HBC Andže Piešťany majú za sebou mimoriadne úspešnú sezónu. V hlohoveckej Interlige, kde súťažne pôsobia absolútne dominovali a bez prehry si dokráčali k titulu. Sezónu si navyše spríjemnili aj na turnaji v českej Plzni, kde skončili na peknom druhom mieste. Za HBC Andže nám uplynulý ročník zhodnotil útočník Mário Potoček. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 1. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund