Veľké Orvište naložilo Červeníku šesť gólov, Trebatice zaváhali s Hlohovcom

  • Šport / Futbal
  • 13. apríla 2015, 08:48
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším jarným kolom a opäť bolo vidieť viaceré zaujímavé zápasy. Trebatice prekvapivo zaváhali doma s Hlohovcom a remizovali 2:2, Orvište rozdrvilo Červeník vysoko 6:1, D. Lopašov vyhral nad Šípkovým 4:1 a Borovce sa opäť dotiahli na vedúce Madunice a strácajú na ne už len tri body.

Piata liga



Trebatice – Hlohovec 2:2 (0:1)
Trebatice nečakane zakopli v domácom stretnutí s Hlohovcom. Hostia viedli od 34. min, no Trebatičania gólmi Směřičku a Kapustu po prestávke otočili stav. Domácim to však na výhru nestačilo, nakoľko v 73. min vyrovnal na konečných 2:2 Pinček.
Góly: Směřička, Kapusta – Vavruš, Pinček
Zostava Trebatíc: Veselý – Kotula, Kapusta, Zemko, Chebeň, Vlado, Herceg, Líška, Zelenay, Směřička, Kirka (Kurinec, Klačman)

Spartak Šaštín-Stráže – Krakovany 3:2 (3:1)
Krakovanci viacmenej stratili nádej na víťazstvo už v úvode zápasu, keď po 17. minútach bol stav 3:1. Za hostí sa presadil Kališ, ktorý svojim druhým gólom znížil v 74. min na 2:3, no Krakovanci už vyrovnať nedokázali.
Góly: Daniel, Polák, Konečný – Kališ 2
Zostava Krakovian: Valovič – Bukovčák, Koyš, Kubran, Bogora, P. Sedlák, Kališ, Netsch, Hornák, Pavlovič, Jurda (O. Sedlák)

Oreské – Veľké Kostoľany 0:1 (0:1)

Kostolancom stačil na víťazstvo jediný gól, ktorý strelil už v tretej minúte Janíček. Nakoľko sa už ani jedno z mužstiev nedokázalo presadiť, hostia si odviezli všetky tri body.
Gól: Janíček
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Čeliga, Porubský, Balón, Lesaj, Strečanský, Kollár, Gula, Janíček, Grígel, Janega (Valla, Mačica, Prosnan)

Oblastné majstrovstvá



Veľké Orvište – Červeník 6:1 (2:1)
Futbalisti Orvišta odohrali najlepší zápas doterajšej jarnej časti, keď tím z Červeníka zdolali vysoko 6:1. Domáci vyhrávali už po prvom polčase 2:1 a po zmene strán strelili ďalšie štyri góly. Hosita navyše dohrávali od 76. min bez vylúčeného Králiča.
Góly: Belica 2, R. Vavrinec, Stolárik, Mišík, Zsolnay – Mrva
Zostava V. Orvišťa: D. Budka – Stolárik, Doktor, J. Vavrinec, R. Vavrinec, T. Pavlovič, Belica, P. Pavlovič, Jánošík, Zsolnay, Šiška (Špernoga, Mišík)

Drahovce – Zavar 3:2 (2:1)
Drahovce dokázali doma zvíťaziť nad Zavarom 3:2, keď už po 11. minútach viedli po góloch Nádaského a Mareka Horúcku 2:0. Hostia však pred polčasom znížili zásluhou Táčovského. Ten sa presadil chvíľu po nástupe na druhý polčas a vyrovnal na 2:2. Napokon však o víťazstve domácich rozhodol v 76. min gólom z penalty Zajac.
Góly: Nádaský, Marek Horúcka, Zajac  – P. Táčovský 2
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Marek Horúcka, Zajac, Vančo, Marušic, Karaba, Švikruha, Nádaský, Poláčik (Rusnák, Onder, Brezovský)

Oblastná súťaž sk. B



Dolný Lopašov – Šípkové 4:1 (3:0)
Lopašov si zaistil výhru nad Šípkovým už v prvom polčase, keď po góloch P. Mačicu, Hornáka a Beblavého vyhrával 3:0. Po zmene strán znížil Oška, no v závere upravil na konečných 4:1 M. Mačica. Zápas však ovplyvnili vylúčenia hostí, ktorí od 26. min dohrávali bez B. Líšku a od 75. min bez Kusého.
Góly: T. Mačica, Hornák, Beblavý, M. Mačica – Oška
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Kubiš, Buchel, Masárik, Gula, Hornák, T. Mačica, Lukáč, Tomiš, Beblavý (Otajovič, Lenghart, M. Mačica),
Šípkové: B. Líška – Oška, Šalát, M. Líška, Strecký, P. Ilenčík, Žilka, M. Balcír, Nižňanský, Kusý, I. Ilenčík (Hanuliak)
 
Borovce – Chtelnica 2:1 (1:1)
Borovce viedli od štvrtej minúty po góle Nercega, no o chvíľu neskôr vyrovnal M. Piačka. O víťazstve domácich rozhodol tesne po nástupe na druhý polčas Dubovský a zaistil Borovciam tri body. Nakoľko vedúce Madunice zaváhali, Borovce na ne strácajú opäť len tri body.
Góly: Herceg, Dubovský – M. Piačka
Zostavy – Borovce: D. Jankech – Búš, Kapičák, Baraczka, L. Vavrinec, Dubovský, Péči, M. Jankech, P. Herceg, Macháč, J. Urban (Bolješik, Koprna, P. Jankech),
Chtelnica: P. Piačka – Melicher, Piešťanský, L. Cibrín, Tomáška, O. Zemko, M. Piačka, Galba, Gába, Bašnák, Brisuda (M. Bolla, Jamrich)
 
Trakovice – Veselé 1:4 (1:2)
Veselé zahralo dobre v Trakoviciach, kde zvíťazili jednoznačne 4:1. V prvom polčase skórovali Kľúčovský a Bašovský, v druhom sa presadili Bokor s Lesayom.
Góly: Radošovský – Klúčovský, Bašovský, Bokor, Lesay
Zostava Veselého: Ševečka – Duračka, Michalčík, Bartovic, D. Krajčo, M. Krajčo, Masár, M. Dadík, Bokor, Klúčovský, Bašovský (Strecký, Lesay, Konček)
 
Dolné Trhovište – Prašník 1:1 (1:0)

Hostia prehrávali od 22.min 0:1, no v závere im vystrelil aspoň bod za remízu 1:1 svojim gólom Kabát. Obe mužstvá dohrávali bez vzájomne vylúčených Baraniaka s Bielikom.
Góly: 22. Oravec – 88. Kabát
Zostava Prašníka: Kulich – Nykodem, M. Kazík, P. Klein, M. Konkúš, Kabát, Mir. Obuch, Ľ. Obuch, Mar. Obuch, Holán
 
Dubovany – Madunice 4:2 (2:1)
Dubovanci zahrali výborný výsledok, keď na domácom ihrisku zdolali vedúce Madunice 4:2. Domáci viedli po prvom polčase 2:1, keď sa presadili Pastorek s Konečným a na druhej strane Vavrinec. PO prestávke pridali góly Kusý s Brucháčom, zatiaľ čo za Madunice už len znižoval svojim druhým gólom Vavrinec.
Góly: Pastorek, Konečný, Kusý, Brucháč – D. Vavrinec 2
Zostavy – Dubovany: Kollár – Pastorek, Kusý, Masarik, Vrbík, Š. Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Vozár, Brucháč (Nizner, Bubák),
Madunice: Gažík – Zachar, D. Vavrinec, Potrok, Hargaš, Rusnáčik, Bojaj, Blaho, Sedláčik, Polák (Stankovič)
 
Banka – Pečeňady 3:2 (0:1)
Banka privítala silné Pečeňady a po prvom dejstve prehrávala 0:1 zásluhou Mitošinku. Domácim sa však výborne vydaril druhý polčas. Hoci v 60. min ešte strelil gól na 2:0 pre hsotí Ondráčik, domáci gólmi Pazderku, Samuhela a P. Bogoru otočili stav a vyhrali 3:2.
Góly: Pazderka, Samuhel, P. Bogora – Mitošinka, Ondrášik
Zostavy – Banka: Krajčech – Vajsábel, Slabý, Varga, Michalák, Kusý, Belan, P. Bogora, Babiš, Pazderka, Mahrek (Menyhért, Š. Samuhel, Kantek),
Pečeňady: Královič – Lužák, Ondrášik, Mitošinka, Jankovič, Adamčík, Karaba, Chudý, Macho, Adámek (Zubčák)
 
 
Ostrov – Ratnovce 2:1 (0:0)
Po bezgólovom prvom dejstve sa všetko dôležité udialo po prestávke. Najskôr sa presadil hosťujúci Stachura, no v 72. min vyrovnal O. Holán. O víťazstve domácich však rozhodol až v samom závere zápasu Mitošinka.
Góly: O. Holán, Mitošinka – Stachura
Zostavy – Ostrov: Hajdin – Bubák, Regina, Chochula, Valo, Legiň, Kabát, Urbánek, Holán, Klasovitý, Bojkovski (Braško, Mitošinka),
Ratnovce: Lazový – Bílik, Petrík, Pulman, Kútny, Kalaba, Vetrík, Šiška, Brezovan, Stachura, Stolárik (Žák, Paulovič, Pavlovič)

III. trieda sk. B



Sokolovce – Šulekovo "B" 2:0 (1:0)

Sokolovce zdolali rezervu Šulekova 2:0, keď sa najskôr po štvrťhodine presadil Korvín a po zmene strán zvýšil na 2:0 v 74. min Homola.
Góly: Korvín, Homola
Zostava Sokoloviec: M. Fano – M. Kudláč, Vido, Cepko, Velič, Polák, R. Kudláč, Orosz, Korvín, Tomášik, P. Fano

Kočín – Lančár    – Moravany nad Váhom 1:2 (0:1)

Moravany dokázali vyhrať v Kočíne-Lančári 2:1, keď skóre otvoril v 21. Min Abrahám a na 2:0 zvyšoval v 72. min Paulovič. Za domácich len znižoval v 84. min Orihel.
Góly: Orihel – Abrahám, Orihel
Zostavy – Kočín-Lančár: Kovalčík – Knobloch, Rechtorík, Leško, Bobček, Vrbovský, Tokoš, Hruška, Žažo, Pavlíček, Orihel,
Moravany: Lamini – Hrebík, Davídek, Števík, Zsolnay, Polák, Paulovič, Abrahám, Oprenčák, Šilhan, Samuhel

Šterusy    – Nižná 4:2 (4:0)
Domáci si zariadili víťazstvo už po prvom polčas, ktorý vyhrali 4:0. Po zmene strán však poľavili a hostia znížili na 2:4, no to bolo z ich strany všetko a tak tri body ostali v Šterusoch.
Góly: Sereda 2, Grivalský, Strapatý – E. Šimkovič, Horváth
Zostavy – Šterusy: Palkech – L. Žilka, Kelemen, Prvý, Nesteš, Strapatý, Grivalský, Jankovič, Sereda, Madunický, D. Žilka,
Nižná: M. Dekan – T. Dekan, Horváth, P. Šimkovič, Janech, Kosmál, Velšic, Magnus, E. Šimkovič, Michalička, Janega

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava