Trebatice vyhrali v Kostoľanoch, Moravany na úvod jari s debaklom

  • Šport / Futbal
  • 6. apríla 2015, 09:53
  • Autor:T. Horký

Regionálne futbalové súťaže pokračovali ďalším kolom a počas uplynulého víkendu odštartovala aj najnižšia súťaž – III. trieda sk. B. V piatej lige vyhrali Trebatice vo Veľkých Kostoľanoch 2:0, Pečeňady si poradili so Šípkovým a sú na treťom mieste v oblastných majstrovstvách, Borovce naopak zaváhali v Dolnom Lopašove a prišli o tri body. Na úvod jari zasa schytali debakel Moravany, ktoré prehrali s Koplotovcami 1:7.

Piata liga

Veľké Kostoľany – Trebatice 0:2 (0:1)

V atraktívnom regionálnom súboji sa ako prví ujali vedenia hostia, keď sa v 11. min presadil Chebeň. Domáci sa v stretnutí nedokázali ani rez presadiť, navyše v 66. min strelil druhý gól Trebatíc Zelenay, ktorým upravil víťazstvo svojho mužstva na 2:0.

Góly: Chebeň, Zelenay

Zostavy – V. Kostoľany: Jamrich – Čeliga, Porubský, Balón, Mačica, Strečanský, Kollár, Valla, Gula, Grígel, Janega (Modrovič, Prosnan),
Trebatice: Veselý – Zemko, Chebeň, Vlado, Herceg, Halás, Kurinec, Líška, Zelenay, Směřička, Klačman (Konkuš, Kapusta, Kotula)


Krakovany – Križovany 1:2 (0:0)

Krakovanci nedokázali vyhrať ani v domácom súboji proti Križovanom. Po bezgólovom prvom polčase odskočili hostia po góloch Dobiša a Baláža na 2:0. Znížiť sa podarilo už len v závere Bukovčákovi, a tak sa Krakovany na zisk bodov opäť nezmohli. 

Góly: Bukovčák – Dobiš, Baláž

Zostava Krakovian: Valovič – Bukovčák, Ondrejka, Koyš, M. Bogora, P. Sedlák, Kališ, Netsch, Hornák, Toplanský, Pavlovič (O. Sedlák)

Oblastné majstrovstvá



Šulekovo – Drahovce – hrá sa 1. mája o 16.30

Zavar – Veľké Orvište 3:2 (0:1)
Hostia viedli 1:0 po vlastnom góle domácich z konca prvého polčasu, no tesne po prestávke domáci vyrovnali a v 57. min dokonca viedli 2:1. O pár minút neskôr však vyrovnal Paulovič, no v 71. min strelil domáci Ďuriš z penalty rozhodujúci gól na 3:2.
Góly: Ďuriš 2, Chlebík – vlastný, P. Pavlovič
Zostava V. Orvišťa: Šiška – Stolárik, Doktor, J. Vavrinec, R. Vavrinec, T. Pavlovič, Belica, P. Pavlovič, Špernoga, Šiška, Jánošík (I. Horváth)

Oblastná súťaž sk. B



Šípkové – Pečeňady 1:2 (0:2)

Pečeňady viedli už po prvom polčase 2:0, keď sa v priebehu troch minút presadil dvakrát Chudý. Po zmene strán dokázal už len skorigovať stav na konečných 1:2 domáci Strecký. 
Góly: Strecký – T. Chudý

Zostavy- Šípkové: B. Líška – Šalát, M. Líška, žák, Puvák, Kubík, Strecký, Balcír, P. Ilenčík, Kusý, I. Ilenčík (Balcír), 
Pečeňady: Královič – Lužák, Ondrášik, Mitošinka, Jankovič, Durdy, Adamčík, Pekarovič, Daniš, Miškolci, Chudý (Macho, Adámek)

Madunice – Banka 3:2 (1:1)
Madunice strelili úvodný gól v 18. min zásluhou Vavrinca, no tesne pred polčasom vyrovnal Kusý. Hostia však po zmene strán odskočili gólmi Rybárika a Chalányho na 3:1 a v závere už len korigoval na konečných 3:2 Menyhért. 
Góly: Vavrinec, Rybárik, Chalány – Kusý, Menyhért
Zostavy – Madunice: Miník – Zachar, Vavrinec, Potrok, Hargaš, Rusnáčik, Chalány, T. Horváth, Bojaj, Blaho, Sedláčik (Polák, Rybárik, Hromada), Banka: Krajčech – Vajsábel, Slabý, Varga, Michalák, Kusý, Belan, Lulovič, P. Bogora, Kantek, Szabo (Babiš, Menyhért)


Ratnovce – Bojničky 2:2 (1:2)
Hoci Ratnovce viedli od šiestej minúty gólom Petríka, hostia ešte do polčasu dokázali stav otočiť. V 55. Však vyrovnal Pulman a zaistil tak Ratnovciam aspoň bod za remízu 2:2.
Góly: Petrík, Pulman – Mar. Pavelka, Kabát


Zostava Ratnoviec: Lazový – Bílik, Petrík, Pulman, Kútny, Kalba, Vetrík, M. Paulovič, Šiška, Brezovan, Stachura (Žák, M. Pavlovič, Lisák)


Veselé – Ostrov 3:0 (0:0)
Hostia prišli v 37. min o vylúčeného M. Holána a domáci ponúknutý výhodu využili. V druhom dejstve sa postupne presadili Dadík, Bokor a na konečných 3:0 upravil v závere stretnutia Lesay. 
Góly: Dadík, Bokor, Lesay
Zostavy – Veselé: Ševečka – Duračka, Michalčík, Jurda, Bartovic, D. Krajčo, Masár, Dadík, Bokor, Klúčovský, Strecký (M. Krajčo, Lesay, Bašovský), Ostrov: Hajdín – Regina, Chochula, O. Holán, Bubák, Klasovitý, Urbánek, Valo, M. Holán, Lukáč, Legiň (Svetlík, Otruba)



Chtelnica – Trakovice 3:0 (1:0)
Podobný scenár, ako zápas vo Veselom mal aj ten v Chtelnici. Hostia dohrávali od 31. min bez vylúčeného Kubiša a Chtelnica po minulotýždňovom debakli zvíťazila 3:0, keď sa presadili Cibrín z penalty ešte v prvej minúte a Hrčka a Piešťanský v druhom dejstve.
Góly: Lukáš Cibrín, Hrčka, Piešťanský
Zostava Chtelnice: Piačka – Bílik, Melicher, Piešťanský, Ľuboš Cibrín, Lukáš Cibrín, Tomáška, Suchán, Bolla, O. Zemko, Hrčka (Gába, Bašnák, Galba)


Dolný Lopašov – Borovce 2:1 (1:1)
V šlágri kola sa zdoril zaujímavý výsledok, keď Borovce zakopli a prišli v Lopašove o tri body. Hoci hostia viedli od 19. min gólom Hercega, Lopašov dokázal stretnutie otočiť po góloch Gulu a Hornáka a získal tak cenné tri body.
Góly: Gula, Hornák – Herceg
Zostavy – D. Lopašov: Pavelský – Braniša, Kubiš, Buchel, Masárik, Gula, Hornák, Mačica, Lukáč, Otajovič, Tomiš (Vrbovský, Beblavý, Mačica), Borovce: Jankech – Kapičák, Koprna, Baraczka, Radošinský, Dubovský, Péči, Jankech, Herceg, M. Macháč, O. Macháč (Kolník, Tonkovič, Mikloška)



III. trieda sk. B



Moravany – Koplotovce 1:7 (0:3)
Moravany utrpeli na úvod jarnej časti krutý debakel 1:7, keď s Koplotovcami prehrali 1:7. Hostia sa presadili v prvom polčase trikrát a v druhom štyrikrát. Jediný presný zásah domácich zaznamenal I. Paulovič.
Góly: I. Paulovič – Bališ 3, Tajber 2, Pokryvka, Kováč
Zostava Moravian: Lamini – Hrebík, Davídek, Števík, Zsolnay, Polák, Paulovič, Abrahám, Novosad, Tanáč, Oprenčák

Žlkovce – Nižná 0:1 (0:0)

Nižnej stačil na víťazstvo v Žlkovciach len jeden gól, ktorý padol až v samom závere zápasu a jeho autorom bol Šimkovič. 
Gól: Šimkovič
Zostava Nižnej: M. Dekan – Horváth, Magnus, P. Šimkovič, Benedikovič, Velšic, E. Šimkovič, Kosmál, Janega, Janech, Novotný (P. Šimkovič, T. Dekan)


Horné Trhovište – Šterusy 1:1 (1:1)
Hostia viedli od desiatej minúty gólom Madunického 1:0, no ešte do polčasu stihol v 35. Min vyrovnať Volko. Nakoľko sa v druhom polčase nepresadilo ani jedno mužstvo, obaja si body podelili. 

Góly: Volko – Madunický
Zostava Šterús: Palkech, L. Žilka, Brezina, Kelemen, Nesteš, Strapatý, Grivalský, Jankovič, Sereda, Gajdošík, Madunický, (Prvý, Hamšík)

Šulekovo B – Kočín – Lančár 1:0 (1:0)
Kočín-Lančár v prvom jarnom kole prehrali 0:1, keď nestačil na rezervu Šulekova, ktorej jediný gól zaznamenal v 27. Min Šery. 
Gól: 27. Šery
Zostava Kočína – Lančára: Jurda – Vrbovský, Tokoš, Hruška, Žažo, Pavlíček, Surový, Bobček, Knobloch, Reško, Rechtorík (Kunic, Buchel)

Pastuchov – Sokolovce 2:0 (0:0)
Nedarilo sa ani Sokolovciam, ktoré prehrali v Pastuchove 2:0. Za domácich rozhodol dvomi gólmi z 52. a 57. min Koutný. 
Góly: Koutný 2
Zostava Sokoloviec: Fano- M. Kudláč, Vido, Cepko, Velič, Polák, P. Kudláč, R. Kudláč, Orosz, Stredák, Korvín
T. Horký

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila