Ostrov porazil Chtelnicu 10:0, Klasovitý dal sedem gólov!

  • Šport / Futbal
  • 31. marca 2015, 11:57
  • Autor:T. Horký

Futbalová jar je už v plnom prúde a regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším kolom. Trebatice dokázali zvíťaziť nad Gbelmi 2:1, no na víťazstvo sa natrápili. Nevšedný zápas bol vidieť v Ostrove, ktorý rozdrvil Chtelnicu 10:0, a vynikajúcim individuálnym výkonom sa prezentoval strelec domácich Klasovitý, ktorý strelil sedem gólov! Drahovce, naopak, doma stratili dva body, keď len remizovali s Cíferom 0:0.

Piata liga



Trebatice – Gbely 2:1 (0:1)
Futbalisti Trebatíc potvrdili úlohu favorita a porazili Gbely 2:1, no na svoje víťazstvo sa natrápili. Od 35. min prehrávali 0:1, no vyrovnať sa podarilo až v 63. min Zelenayovi. Napokon však domáci dotiahli zápas do víťazného konca, keď o zisku troch bodov rozhodol v úplnom závere dorážkou z priameho kopu Vlado.
Góly: Zelenay, Vlado – Nemec
Zostava Trebatíc: Veselý – Chebeň, Vlado, Herceg, Směřička, Halás, Líška, Zelenay, Kurinec, F. Zemko, L. Kirka (Klačman, Kotula, Kapusta)

Oreské – Krakovany 2:0 (2:0)
Krakovany sa prepadli na predposledné miesto súťaže, keď prehrali 0:2 v Oreskom.
Góly: Štefka, Maca
Zostava Krakovian: Valovič – M. Sedlák, Kališ, Kubran, P. Sedlák, Netsch, Klinovský, Koyš, Ondrejka, Hornák, Bukovčák (Pavlovič, O. Sedlák, Jurda)

Hlohovec – Veľké Kostoľany 4:0 (1:0)
Hostia prišli už v 19. min o vylúčeného Janíčka a Hlohovec hral odvtedy presilovku o jedného hráča. Vzápätí skóroval Horúcka, ktorý sa ešte presadil po prestávke, a pridali sa k nemu aj Suchánek a Adamík, čo znamenalo, že Hlohovec zvíťazil 4:0.
Góly: Martin Horúcka 2, Suchánek, Adamík
Zostava V. Kostolian: Svitek – Lesaj, Porubský, Gula, Mačica, Strečanský, Kollár, Valla, Janíček, Grígel, Boldiš (Prosnan)

Oblastné majstrovstvá



Drahovce – Cífer 0:0
Favorit z Drahoviec prekvapivo stratil body, keď na domácom ihrisku proti Cíferu nedokázal skórovať, a nakoľko sa nepresadili ani hostia, mužstvá si podelili body za bezgólovú remízu.
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, T. Onder, Marek Horúcka, Zajac, Vančo, Marušic, Karaba, Nádaský, Gabriš (Švikruha, Rusnák, J. Brezovský)

Veľké Orvište – Šulekovo 3:6 (1:2)

Oblastná súťaž, sk. B



Borovce – Šípkové 3:0 (1:0)

Domáci futbalisti potvrdili úlohu favorita, keď doma dokázali poraziť Šípkové 3:0. Dva góly strelil Urban a raz sa presadil Jankech. Šípkové hralo navyše od 53. min bez vylúčeného L. Ošku. Borovce na prvé Madunice strácajú už len tri body.
Góly: Urban 2, M. Jankech
Zostavy – Borovce: D. Jankech – Búš, Šašo, Koprna, Baraczka, Dubovský, Péči, M. Jankech, Herceg, Macháč, Urban (Kapičák, Radošínský, Vavrinec), Šípkové: B. Líška – L. Oška, Lago, Šalát, Žilka, M. Líška, Žák, Kubík, Strecký, T. Balcír, P. Ilenčík (Hanuliak, I. Ilenčík)

Trakovice – Dolný Lopašov 3:2 (2:1)
D. Lopašov síce viedol od štvrtej minúty zásluhou Lukáča, no domáci ešte do polčasu stav otočili. Po prestávke vyrovnal hosťujúci Masárik, no v závere zápasu rozhodol o víťazstve domácich Janovič.
Góly: Komarňanský, Chudý, Janovič – Lukáč, Masárik
Zostava D. Lopašova: Pavelský – Braniša, Kubiš, Buchel, Masárik, Gula, Hornák, Lenghart, Lukáč, Beblavý, Vrbovský (Otajovič, Mačica)

Ostrov – Chtelnica 10:0 (4:0)

Ten, kto prišiel v Ostrove na futbal, mal určite nezabudnuteľný zážitok. Domáci hráči Chtelnicu doslova rozdrvili výsledkom 10:0. Nevšedný výkon podal domáci Klasovitý, ktorý strelil sedem gólov Ostrova! Zvyšné tri zariadil jeho spoluhráč Bojkovski.
Góly: Klasovitý 7, Bojkovski 3
Zostavy – Ostrov: Hajdín – Regina, Chochula, O. Holán, Klasovitý, Bojkovski, Kabát, Urbánek, Valo, M. Holán, Lukáč (Legiň, Braško),
Chtelnica: Bolla – Bílik, Ľ. Cibrín, Galba, Tomáška, Piačka, L. Cibrín, Hrčka, Zemko, Čížik, P. Bašnák (Bašnák, Piešťanský, Jamrich)

Bojničky – Veselé 0:2 (0:1)
Veselé podalo v Bojničkách veľmi dobrý výkon a od 17. min viedlo gólom Klúčovského 1:0. V závere zápasu upravil na konečných 2:0 pre hostí Lesay.
Góly: Klúčovský, Lesay
Zostava Veselého: Ševečka – Duračka, Michalčík, Jurda, Bartovic, Krajčo, Masár, Dadík, Bokor, Klúčovský, Strecký (Lesay, Konček, Bašovský)

Dolné Trhovište – Ratnovce 1:2 (1:0)
Hoci Ratnovčania prehrávali po prvom polčase 0:1, po prestávke dokázali v rozmedzí dvoch minút stav otočiť na 2:1, čím si zaistili tri body.
Góly: Vilček – Žák, Šiška
Zostava Ratnoviec: Lazový – Bílik, Stachura, Petrík, Stolárik, Pulman, Kútny, Kalaba, Vetrík, Paulovič, Šiška (Žák, Geschwandtner, Lisák)

Dubovany – Kľačany 0:0
Diváci sa v Dubovanoch, ktoré privítali Kľačany, gólu nedočkali, a tak si obe mužstvá podelili body za bezgólovú remízu.
Zostava Dubovian: Cesnek – Pastorek, Kollár, Vrbík, Š. Strečanský, Lietavec, Konečný, M. Strečanský, Brucháč, Vozár (Masarik, Bubák, Gibaľa)

Banka – Prašník 1:1 (0:0)
Na Banke sa čakalo na góly až do úplného záveru zápasu, no ten bol strhujúci. Najskôr poslal hostí v 89. min do vedenia Obuch, no o chvíľu vyrovnal na konečných 1:1 Bogora.
Góly: Bogora – Ľ. Obuch
Zostavy – Banka: Krajčech – Vajsábel, Slabý, Varga, Michalák, Kusý, Lulovič, Samuhel, Bogora, Pazderka, Menyhért (Szabo),
Prašník: Kulich – Nykodem, Kazík, Klein, Kurňavka, R. Bielik, Konkúš, Michalík, Kabát, O. Bielik, M. Obuch (Ľ. Obuch)

Pečeňady – Madunice 0:1 (0:0)

Aj v Pečeňadoch padol gól až v úplnom závere stretnutia, keď v šlágri kola rozhodol o víťazstve hostí v 89. min Rybárik.
Gól: Rybárik
Zostavy – Pečeňady: Královič – Karaba, Ondrášik, Mitošinka, Holiš, Jankovič, Kadlíček, Macho, Durdy, Adamčík, Zubčák (Pekarovič, Chudý),
Madunice: Miník – Zachar, Potrok, Hargaš, Rusnáčik, Bojaj, Chalány, Horváth, Blaho, Sedláčik, Polák (Rybárik, Stankovič, Hyben)

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 14, ktoré je v predaji od 31. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav