Lidl nakoniec postavia namiesto Trajancentra

  • Spravodajstvo
  • 31. marca 2015, 15:24
  • Autor:Lenka Gogolová

O predajni obchodného reťazca, ktorá mala vyrásť neďaleko cintorína na Bratislavskej ceste v Piešťanoch spolu s novou svetelnou križovatkou a úpravami priľahlej cesty, investor rozhodol ako o nereálnej. Lidl postavia na sídlisku Adam Trajan.

Investor tak reagoval na množstvo negatívnych ohlasov obyvateľov. „Po prečítaní článku v Piešťanskom týždni zo dňa 24. marca s názvom Čo bude ďalej s Trajancentrom sme dlho uvažovali a rozhodli sme sa, že najlepším riešením pre obyvateľov i mesto bude postaviť Lidl v tejto lokalite,“ povedal nám konateľ spoločnosti Lidl Maroš Pilos.
Zástupcom obchodného reťazca sa podarilo dohodnúť s majiteľom Trajancentra a dokonca aj s majiteľom priľahlého pozemku. Všetky potrebné zmluvy podpíšu už 1. apríla. „Z ušetrených financií plánovaných na novú svetelnú križovatku vyplatíme majiteľov objektu Trajancentra i pozemku, čím získame obe nehnuteľnosti do vlastníctva,“ dodal M. Pilos.
S výstavbou novej predajne by mali začať na najväčšom sídlisku mesta už čoskoro. Hotová by mala byť koncom novembra a otvoria ju tesne pred Vianocami.
Predajňa bude mať svoje vlastné parkovisko zo strany Kauflandu ohraničené rampou. Zástupcovia Lidla sľubujú, že parkovanie bude bezplatné.
So stavbou projektu pomôžu aj obyvatelia sídliska A. Trajan, ktorí budú informovaní sms správou v stredu 1. apríla.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín