V Piešťanskom týždni 14/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 30. marca 2015, 10:05
  • Autor:r

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Inkriminovaný kamerový záznam už neexistuje

Hoci rokovania piešťanskej mestskej rady sú otvorené pre verejnosť, o tom mimoriadnom sa vo štvrtok minulého týždňa takmer nedozvedeli ani niektorí jej členovia. A i keď sa prerokovával jediný bod – zachovanie kamerového záznamu v kauze podozrenia z úniku citlivých údajov – nedozvedeli sa ani to, že inkriminovaný záznam je už zmazaný.

Šokujúce výpovede ľudí z  radnice

Vedúci referátu životného prostredia a bývalá šéfka referátu stratégie na pieštanskej radnici sa rozhodli prehovoriť pre Piešťanský týždeň. Dočítate sa aj o kauze podozrenia z manipulácie s citlivými údajmi z počítačov zamestnancov.

Pri Drahovciach narazil Piešťanec čelne do stromu

Drahovcami vo štvrtok 26. marca  pred desiatou hodinou večer čelne narazil do stromu vodič Fordu Focus. Pri príchode hasičov sa nachádzal mimo auta, bol pri vedomí. Hasiči mu poskytli prvú predlekársku pomoc, potom sa o  neho postarali záchranári.


Český podnikateľ chce investovať v Piešťanoch

Termálne kúpalisko a v druhej etape hotelový wellness komplex s nadštandardnými službami plánuje v Piešťanoch vybudovať spoločnosť Z – group českého podnikateľa Zdeňka Zemeka. Spoločnosť vlastní neďaleko rekreačných zón Sĺňava a Lodenica pozemky s rozlohou 6,5 hektára s geologickým vrtom a termálnou vodou.

Exprimátor Vrbového Ján Jánoška s novým imidžom, ale starým slovníkom

Zastupiteľstvo vo Vrbovom v búrlivej atmosfére. Už v úvode stretnutia mestských poslancov konaného vo štvrtok 26. marca sa exprimátor Ján Jánoška ostro ohradil voči zaradeniu bodu o úprave mestského rozpočtu.

Veľkú noc si môžete ušiť aj sami

Ak si chcete vyzdobiť svoj príbytok počas Veľkoj noci vlastnými aranžmánmi, nechajte sa inšpirovať návodmi, ktoré vám prinášame. Návod, ako si vyrobiť textilného či z tvarovacej hliny vyrobeného zajačika nám poskytli piešťanské ženy z Klubu patchworku. Výrobky sú nenáročné, zvládnu ich aj deti. Podobne ako iné okrasy – stojan na kraslicu, kuriatko v škrupinke či papierového motýlika do kvetináča z dielne Miroslavy Matyášovej.

Paracyklista Jozef Metelka získal je majstrom i vicemajstrom sveta

Piešťanský paracyklista Jozef Metelka sa počas uplynulého týždňa predstavil na Majstrovstvách sveta zdravotne hendikepovaných cyklistov na dráhe v holandskom Apeldoorne a podarilo sa mu zopakovať výborné výsledky z minulého roka, keď v stíhacích pretekoch na štyri kilometre získal titul majstra sveta a v disciplíne pevný kilometer získal striebornú medailu.


Ostrov porazil Chtelnicu 10:0, Klasovitý dal sedem gólov

Futbalová jar je už v plnom prúde a regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu ďalším kolom. Trebatice dokázali zvíťaziť nad Gbelmi 2:1, no na víťazstvo sa natrápili. Nevšedný zápas bol vidieť v Ostrove, ktorý rozdrvil Chtelnicu 10:0 a vynikajúcim individuálnym výkonom sa prezentoval strelec domácich Klasovitý, ktorý strelil sedem gólov.  Drahovce naopak doma stratili dva body, keď len remizovali s Cíferom 0:0.


Senzačné Čajky postúpili do finále extraligy!

Vynikajúci úspech sa podaril basketbalistkám Piešťanských Čajok, keď v štvrtom zápase semifinálovej série na palubovke MBK Ružomberok zvíťazili 61:57 a zaistili si postup do finále extraligy, keďže sériu vyhrali 3:1 na zápasy. Tam sa stretnú s Good Angels Košice. Každopádne už postupom do finále extraligy zariadili Piešťanky jeden z najvýraznejších úspechov v histórii piešťanského športu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj