Z denníka Mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 25. marca 2015, 12:15
  • Autor:MsP

Vo štvrtok 19. marca oznámila zamestnankyňa záhradníckej školy na Brezovej ulici, že v areáli sa nachádza skupinka desiatich mladíkov, ktorí požívali alkoholické nápoje a správali sa hlučne. Vyslaná hliadka mestskej polície zistila, že išlo o ubytovaných dospelých hokejistov, ktorí tam fajčili.

Chcela ukradnúť víno
V sobotu 21. marca predpoludním privolali mestských policajtov do nákupného centra Billa na Žilinskej ceste. Hliadka zistila, že 41-ročná M. A. si miesto do nákupného košíka strčila fľašku vína pod bundu a snažila ju preniesť bez zaplatenia cez pokladňu. Neušla však pozornosti pracovníka SBS, ktorý ženu zastavil a privolal hliadku. Tovar bol vrátený do predajne. Za uvedený priestupok proti majetku bola páchateľka doriešená v zmysle priestupkového zákona.

Nevládal odomknúť, zaspal pred domom
V sobotu 21. marca pred polnocou privolali mestských policajtov pred panelák na Krajinskej ceste. Tí zistili, že pred jedným z vchodov leží muž. Išlo o alkoholom zmoreného obyvateľa domu, ktorý si nevládal odomknúť. Muža postavili na nohy a odprevadili k dverám bytu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín