Ad: Mestské komisie aj o absentovaní dobrovoľných členov (Piešťanský týždeň 11/2015)

  • Spravodajstvo
  • 20. marca 2015, 08:23
  • Autor:Vladimír Krupa

V článku v Piešťanskom týždni č. 11 z 10. marca „Mestské komisie aj o absentovaní dobrovoľných členov“ ste na 4. strane uverejnili zoznam členov komisií, ktorí neboli na komisiách vo februári či marci tohto roku prítomní a v Komisii pre kultúru a názvoslovie ste uviedli aj mňa.

K tomuto mám pripomienku – Komisia pre kultúru a názvoslovie zasadala tento rok (doteraz) trikrát. Na dvoch jej zasadnutiach som bol prítomný. Na februárovom som nebol z toho dôvodu, že som bol chorý. Pôvodne som chcel na zasadnutie ísť, ale som sa veľmi zle cítil. Predsedníčke komisie Adriane Drahovskej som sa dopredu ospravedlnil a vysvetlil som jej, prečo neprídem. Preto ma mrzí istá nepresnosť vašej informácie. Takto to pôsobí dojmom (z kontextu celého článku) akoby neprítomnosť bola výsledkom ľahostajnosti alebo nezáujmu. V mojom prípade to tak určite nie je a pravdepodobne aj v niektorých ďalších nie. Ja však môžem vysvetliť len svoju neprítomnosť.

(Text bol redakčne krátený a upravený.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava