Trebatice sa priblížili Malženiciam, Pečeňady si z chuti zastrieľali

  • Šport / Futbal
  • 16. marca 2015, 12:11
  • Autor:T. Horký

Tri regionálne futbalové súťaže pokračovali počas víkendu druhým jarným kolom a opäť nebola núdza o zaujímavé zápasy. Trebatice vyhrali nad Slovanom Šaštín-Stráže 4:0, keď sa hetrikom prezentovala hviezda kola Halás. Drahovce potvrdili úlohu favorita a porazili Brestovany 4:0, z chuti si zastrieľali aj Pečeňady, ktoré nasúkali do siete Kľačian šesť gólov.

Piata liga



Trebatice – Slovan Šaštín – Stráže 4:0 (2:0)
Trebatice sa v prvom jarnom domácom stretnutí predviedli výborne. Už po prvom polčase viedli 2:0, po góloch Halása a Kirku. Po zmene strán sa ešte dvakrát presadil Halás a dokonal tak svoj hetrik. Nakoľko prvé Malženice remizovali so Spartakom Šaštín-Stráže, Trebatičania sa na nich dotiahli na rozdiel štyroch bodov.
Góly: Halás 3, L. Kirka
Zostava Trebatíc: Veselý – Zemko, Chebeň, Vlado, Herceg, Směrička, Halás, Kirka, Zelenay, Kurinec, Líška (Šimor, Kotula, Pažík)

Hlohovec – Krakovany 3:2 (2:1)
Krakovanci cestovali do Hlohovca, kde síce viedli od 1:0 po góle Pavloviča, no domáci stihli do prestávky ešte otočiť na 2:1. Po zmene strán pridali domáci ďalší gól, na ktorý síce v 68. min odpovedal Hornák, no to bolo zo strany Krakovian všetko a tak prehrali 2:3.
Góly: Š. Chalány, Polakovič, I. Chalány – M. Pavlovič, Hornák
Zostava Krakovian: Valovič – Bukovčák, Kubran, Kališ, M. Sedlák, Ondrejka, Netsch, Klinovský, Pavlovič, M. Bogora, Hornák (Jurda, Sedlák, Pichler)

Veľké Kostoľany – Gbely 4:1 (0:1)
Dobre sa zadarilo aj Kostolancom, ktoré síce inkasovali už v druhej minúte a prvý polčas prehrali 0:1, no po zmene strán štyrmi gólmi otočili stav stretnutia a vybojovali tri body.
Góly: Janega, Kollár, Valla, Modrovič – Lukáč
Zostava V. Kostolian: Jamrich – Modrovič, Porubský, Gula, Mačica, Strečanský, Kollár, Valla, Janíček, Grígel, Janega (Boldiš, Prosnan, Kalaš)

Oblastné majstrovstvá

Drahovce – Brestovany 4:0 (1:0)
Futbalisti Drahoviec potvrdili úlohu favorita a doma si s Brestovanmi bez problémov poradili. Domáci viedli už od 26. min po góle Gabriša, no ďalšie góly pridali až v poslednej štvrťhodinke. Najskôr sa presadili Karaba a Vančo, na konečných 4:0 upravil z pokutového kopu v 89. min Zajac.
Góly: Gabriš, Karaba, Vančo, Zajac
Zostava Drahoviec: Paulovič – Šerjeník, Michálek, Onder, Horúcka, Zajac, Vančo, Karaba, Nádaský, Poláčik, Gabriš (Rusnák, J. Brezovský, Oríšek)

Veľké Orvište – Siladice 1:4 (0:0)
Vo V. Orvišti začali padať góly až v druhom polčase. Najskôr sa presadil domáci Vavrinec, no hostia následne štyrmi gólmi zápas otočili a napokon sa radovali z víťazstva 4:1.
Góly: R. Vavrinec – Ondrejíček, A. Horváth, I. Fančo, Mesároš
Zostava V. Orvišťa: Budka – Zsolnay, Doktor, Jánošík, Belica, J. Vavrinec, Stolárik, R. Vavrinec, Šiška, Bucko, Mišík (Bartko, Putek)

Oblastná súťaž sk. B

Trakovice – Šípkové 3:1 (2:0)
Šípkové sa predstavilo v Trakoviciach, no prehrávali po prvom polčase už 0:2. V 60. min síce znížil Oška, no na konečných 3:1 pečatil o tri minúty neskôr z pokutového kopu Bališ.
Góly: T. Bališ 2,  Komarňanský – L. Oška
Zostava Šípkového: B. Líška – L. Oška, M. Balcír, Nižňanský, Hanuliak, Ilenčík, Lago, Žilka, Šalát, T. Balcír, M. Líška (Ilenčík, Kubík, Puvák)
Ostrov – Borovce 0:0
Po minulotýždňovom presvedčivom víťazstve sa Borovčania predstavili v Ostrove a určite chceli potvrdiť úlohu favorita. Domáci Ostrov však dokázal hostí ubrániť a napokon sa zrodila bezgólová remíza a mužstvá si tak body podelili.
Zostavy – Ostrov: Hajdín – Regina, Chochula, O. Holán, Klasovitý, Bubák, Bojkovski, Urbánek, Valo, M. Holán, Bábsky (Legiň, Braško),
Borovce: Galbavý – Búš, Baraczka, Koprna, Kapičák, Dubovský, Radošovský, Jankech, Herceg, Bolješik, Macháč (Péči, Vavrinec)

Bojničky – Dolný Lopašov 1:1 (0:1)
Rozbehnutý Lopašov cestoval do Bojničiek, kde viedol od 10. min po góle Hornáka. Dlho to vyzeralo, že bude brať všetky tri body, no v 83. min vyrovnal domáci Pavelka a zápas sa skončil remízou.
Góly: Pavelka – Hornák
Zostava D. Lopašova: Pavelský – Braniša, Mačica, Beblavý, Kubiš, Otajovič, Tomiš, Buchel, Gula, Hornák, Vrbovský (Bílik)
 
Dolné Trhovište – Chtelnica 3:1 (1:1)

Chtelnica prehrávala už v 10. min, no o sedem minút neskôr vyrovnal Piešťanský. Domáci však strelili v druhej časti dva góly a rozhodli tak o svojom víťazstve 3:1.
Góly: Vilček 2, Oravec – Piešťanský
Zostava Chtelnice: P. Piačka – Ľ. Cibrín, Piešťanský, Tomáška, Zemko, Hrčka, L. Cibrín, Bolla, Bašnák, Galba, M. Piačka (Slabý)
 
Dubovany – Veselé 0:1 (0:0)
V regionálnom šlágri sa odohral bezgólový prvý polčas, no ako sa neskôr ukázalo, rozhodujúci bol gól hosťujúceho Kľúčovského z 46. Min, ktorý zabezpečil Veselému tri body za najtesnejšie víťazstvo.
Gól: Kľúčovský
Zostavy – Dubovany: Cesnek – Vozár, Kusý, Kollár, Vrbík, Strečanský, Lietavec, Konečný, Pastorek, Brucháč, Masarik (M. Strečanský, Onofrej), Veselé: Ševečka – Duračka, Michalčík, Strecký, Jurda, M. Krajčo, D. Krajčo, Masár, Dadík, Bokor, Klúčovský (Chudý, Lesay, Konček)
 
Banka – Ratnovce 2:3 (1:3)
V derby zápase medzi Bankou a Ratnovcam padali góly už aj v prvom polčase a to hneď štyri. Tri z toho padli do siete domácich, ktorí sa dokázali len raz presadiť a prvý polčas tak vyhrali Ratnovce 3:1. Po prestávke dokázal už len znížiť gólom z penalty Bogora a Ratnovce tak obrali Banku o všetky tri body.
Góly: Bogora 2 – Stachura, Petrík, Kalaba
Zostavy – Banka: Szabo – Vajsábel, Michalák, Slabý, Varga, Bogora, Kusý, Pazderka, Lulovič, Samuhel, Babiš (Belan), Ratnovce: Križna – Bílik, Petrík, Stolárik, Pulman, Kútny, Stachura, Kalaba, Paulovič, Brezovan, Šiška (Žák, Pavlovič, Geschwandtner)
 
Pečeňady – Kľačany 6:1 (2:1)
Pečeňady si proti Kľačanom z chuti zastrieľali. Hoci prvá polčas vyhrali len 2:1, s gólmi sa vrece roztrhlo po prestávke, keď sa domáci štyrikrát presadili a zvíťazili tak vysoko 6:1. Hetrikom sa prezentoval Zubčák, no dva góly strelil z pokutových kopov.
Góly: Zubčák 3, Pekarovič, Holiš, Mitošinka – Ďuriš
Zostava Pečeňád: Královič – Lužák, Karaba, Ondrášik, Mitošinka, Holiš, Adamčík, Jankovič, Zubčák, Pekarovič, Kadlíček (Durdy, Chudý)

Madunice – Prašník 2:1 (1:1)

Ako prví šli do vedenia domáci gólom Rusnáčika, no v 24. min vyrovnával Bielik. O víťazstve domácich rozhodol až v 78. min Polák. Hostia navyše v závere zápasu prišli o vylúčeného Adamca.
Góly: Rusnáčik, Polák – Bielik
Zostavy – Madunice: Miník – Zachar, Vavrinec, Potrok, Hargaš, Mesároš, Rusnáčik, Chalány, Bojaj, Blaho, Polák (Horváth, Stankovič, Sedláčik), Prašník: Kulich – Nykodem, M. Klein, Adamec, Kazík, P. Klein, R. Bielik, Kurňavka, M. Obuch, Konkúš, Žažo

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 12, ktoré je v predaji od 17. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav