Mestské komisie aj o absentovaní dobrovoľných členov

  • Spravodajstvo
  • 11. marca 2015, 09:58
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Na vlastnej koži sme si odskúšali, ako to chodí na zasadnutiach piešťanských mestských komisií. Nedochvíľnosť niektorých členov, stiesnené priestory a občas i dlhé vyčkávanie, aby bola komisia schopná nejaké uznesenia pre mizernú účasť na rokovaní prijať. I tak sa dajú v histórii mesta prvé verejné zasadnutia komisií charakterizovať.

Počas februára a marca sa konali zasadnutia mestských komisií a tak, ako poslanci prisľúbili, boli verejné. Rozhodli sme sa absolvovať všetkých desať zasadnutí.
Prvé, čo nás zarazilo pri príchode do miestností, ktoré boli na zasadnutia určené, bolo, kam by sa vlastne verejnosť zmestila, ak by aj prišla? S výnimkou rokovaní, ktoré mali to šťastie a uskutočnili sa vo veľkej zasadačke mestského úradu. Väčšina stretnutí však prebiehala v priestoroch postačujúcich akurát tak pre členov komisie. V jednom prípade sa stala miestom stretnutia i úradnícka kancelária.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 11, ktoré je v predaji od 10. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava