Dorastenci ŠHK 37 svoj extraligový sen dosnívali

  • Hokej / Šport
  • 10. marca 2015, 08:59
  • Autor:T. Horký

Hokejoví dorastenci ŠHK 37 Piešťany si napokon svoj extraligový sen nesplnia. Vo finále prvej ligy proti HK Trnava prehrali aj tretí zápas, tentoraz 2:5, a sezóna sa pre nich
skončila. Trnavčania tak po víťazstve 3:0 na zápasy budú hrať baráž o extraligu.

Zápas v Easton aréne mal od začiatku náboj finálového stretnutia a oba tímy si nič nedarovali. Ako prví šli do vedenia dorastenci Piešťan, keď sa v 4. min strelou švihom od modrej presadil Šefčík. Mladí havrani získali dokonca dvojgólové vedenie, keď v 12. min využil presilovú hru dorážkou Stacho. Piešťanci však potom akoby prestali hrať a Trnavčania v priebehu 17 sekúnd vyrovnali na 2:2 po góloch Okoličányho a Kormilova.
V druhej časti sa v nasadení pokračovalo, no hostia šli najskôr v 25. min po góle Rambalu do vedenia a minútu pred odchodom na druhú prestávku upravil na 4:2 Pulščák.
Mladí havrani ešte pridali v nasadení a chceli v tretej tretine vyrovnať a udržať si nádej na postup. Obe družstvá pritvrdili a nič si nedarovali. Hoci si Piešťanci vypracovali niekoľko šancí, skórovať nedokázali a, naopak, klinec do rakvy im zatĺkol v 47. min Okoličány. Trnava vyhrala aj tretí zápas a po jednoznačnom priebehu 3:0 na zápasy si zahrá baráž o extraligu. Dorastenci ŠHK 37 si za svoje výkony počas celej sezóny zaslúžia pochvalu a je veľká škoda, že sa im nepodarilo dotiahnuť svoj extraligový sen do konca.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 11, ktoré je v predaji od 10. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina