V Piešťanskom týždni 10/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 2. marca 2015, 12:48
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Tragédia 14-ročnej Piešťanky 

Hneď na začiatku jarných prázdnin, pravdepodobne výstrelom zo zbrane, si siahla na život 14-ročná ôsmačka z Piešťan. Poraneniam na mieste podľahla.

Výstavba predajne Lidl je na spadnutie

Pri stavbe predajne obchodného reťazca Lidl, ktorá má vyrásť v areáli bývalej Tvorby v Piešťanoch, investor vybuduje svetelnú križovatku aj s odbočovacími pruhmi.

Hokejová hala v hmle nejasností

Hoci už uplynul viac ako rok od poukázania dotácie jedného milióna korún eur na účet mesta na projekt tréningovej hokejovej haly v Piešťanoch, zostáva okolo nej množstvo nejasností.

Zmení Ulica Milana Antala po polroku svoje meno?

Staviteľ Marek Marko vybudoval v Piešťanoch ulicu, na ktorú má i list vlastníctva, no aj napriek prísľubu mestských úradníkov, že jej môže vybrať meno, sa tak nestalo. Obrátil sa preto na komisiu pre kultúru a názvoslovie.


Sabrina sa teší na novú protézu, chce i tancovať

Na šokujúcu drámu, pri ktorej 28-ročný Róbert B. z Maduníc zaútočil autom na svoju 15-ročnú sesternicu Sabrinu Biháriovú a pripravil ju o pravú nohu,  Sabrina nemôže zabudnúť. Róbert je za mrežami. Obvinili ho z pokusu o zabitie. Sabrina sa chystá na liečenie.


Socha Ľudovíta Wintera na Kolonádnom moste má odporcov

A predsa na piešťanskom Kolonádnom moste bude Winter sedieť! Uhájili si svoj zámer so sochou Ľudovíta Wintera aktivistky Katarína Hallová a Zuzana Ďuračková z občianskeho združenia ProWinter.

Čajky vybavili Cassoviu v dvoch zápasoch a postúpili do semifinále play-off

Basketbalistkám Piešťanských Čajok odštartovalo počas uplynulého ýždňa štvrťfinále play-off proti Cassovii Košice a už v sobotu bolo jasné, kto postúpi do semifinále. Čajky dokázali vyhrať oba zápasy, keď najskôr v stredu na domácej palubovke zvíťazili 78:35 a svoj postup do semifinále dokonali v sobotnej odvete, keď v Košiciach opäť dominovali a vyhrali 97:44.

 
Futbalová jar začína! Ako si povedú tímy z piešťanského regiónu?

Predbehnú Trebatice Malženice a postúpia do štvrtej ligy? Potvrdia Drahovce formu z jesene a dostanú sa na prvé miesto oblastných majstrovstiev? Stiahnu Borovce sedembodovú stratu na Madunice? Na všetky tieto otázky nám odpovie futbalová jar, ktorá v regionálnych futbalových súťažiach štartuje už počas nasledujúceho víkendu.

 
Futsalista M. Směřička bol na turnaji v Ostrave kapitánom reprezentácie do 21 rokov

Futbalista Trebatíc a futsalista Dragonsu Podolie Martin Směřička sa počas víkendu 21.-22. Februára zúčastnil so slovenskou futsalovou reprezentáciou do 21 rokov turnaja Ostrava Cup 2015. Mladý Pobedimčan mal tú česť viesť mužstvo, ako kapitán a svojimi výbornými výkonmi pomohol slovenskému výberu k celkovému druhému miestu na turnaji.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava