V Piešťanskom týždni 9/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 23. februára 2015, 10:12
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Radnica musí k hokejovej hale vypracovať hĺbkový materiál

Hoci na poslednom zasadnutí mestského zastupiteľstva v Piešťanoch výstavba tréningovej hokejovej haly nebola na programe, predsa len nakoniec o nej poslanci diskutovali takmer hodinu.

Podozrenie z klientelizmu na piešťanskej radnici

Rodinkárstvo na radnici alebo, nezištná pomoc manžela svojej životnej partnerke? Podľa našich zistení na mestskom úrade v Piešťanoch získal zákazku z verejných prostriedkov manžel jednej z pracovníčok.

Primátor brojí proti pripravovanej vyhláške o termálnych vodách

Pripravovaná vyhláška ministerstva zdravotníctva o ochranných pásmach liečivých vôd má podstatne sťažiť snahy vedenia piešťanskej radnice o prístup k termálnym prameňom a takisto obmedziť činnosť obcí nachádzajúcich sa v týchto zónach.

Pred smrťou sa snažil doplaziť k svojmu domu

Pobedimčan, ktorý šiel na svätú omšu v nedeľu 22. februára okolo pol siedmej ráno objavil na ulici strašný nález – mŕtveho muža. Bol zablatený a zakrvavený, bez dokladov, takže privolaná polícia musela zisťovať jeho totožnosť. Ukázalo sa, že k svojmu domu sa snažil čo najbližšie doplaziť takmer 42-ročný obyvateľ Pobedima, Miloš P.

Záchranca bankomatu Toréz z Vrbového opäť vyhorel

Vrbovský bezdomovec Anton Bielka (69), aliaz Toréz už tretíkrát vyhorel.  Opäť za to môže zapálený kahanec uložený v pohári, ktorý  prevrátila mačka. Tentoraz však oheň, ktorý sa rozpútal v bezbariérovom dome na Beňovského ulici vo Vrbovom v utorok 17. februára sprevádzal aj výbuch. Toréz o ňom nevie, alebo iba zatĺka.

Údajného strelca na dravca, poľovníci zo svojich radov vylúčili

Poľovník Martin Š. si už v Hubinej ani priľahlom poľovnom revíri nevystrelí. Rozhodla o tom disciplinárna komisia poľovníckeho združenia Striebornica. Podľa riaditeľky materskej škôlky Oľgy Repovej mal práve Martin. Š. zastreliť nad dvorom miestnej materskej škôlky, celoročne chráneného myšiaka lesného.


Baristka z piešťanskej kaviarne zvíťazila na majstrovstvách Slovenska

Posledný januárový víkend sa silne zapíše do pamäti dvadsaťjedenročnej Lucii Ondruškovej. Po prvýkrát sa zúčastnila Majstrovstiev Slovenska Barista 2015 a v kategórii Latte Art hneď obsadila prvé miesto.

Tréner hádzanárov M. Nedorost: Prvá štvorka by pre nás bola úspechom

Hádzanári MHK Piešťany v nedeľu štartujú jarnú časť prvej ligy, v ktorej sú aktuálne na piatom  mieste. My sme sa pred druhou polovicou sezóny pozhovárali s trénerom Martinom Nedorostom, ktorý sa so svojím hodnotením ešte v krátkosti vrátil k jesennej časti, no prezradil nám aké sú novinky v tábore MHK i s akými cieľmi idú do jarnej časti súťaže.

V Piešťanoch vznikol Rugby Union Club

Rugby a Piešťany. Toto tieto dve slová ešte donedávna nešli príliš dokopy, no už je všetkému inak. Skupinka mladých nadšencov prednedávnom založila Rugby Union Clup Piešťany a s týmto na Slovensku netradičným športom to myslia celkom vážne. My sme sa o tom pozhovárali s jedným z iniciátorov tohto projektu Filipom Kráľom, ktorý čitateľom Piešťanského týždňa prezradil všetky detaily.


Čajky aj havrani začínajú play-off obaja hrajú s Košicami

Oba piešťanské extraligové tímy – hokejisti ŠHK 37 Piešťany aj basketbalistky Piešťanských Čajok sa úspešne prebojovali do štvrťfinále play-off, ktoré štartuje už tento týždeň. Havrani sa stretnú s víťazom základnej časti HC Košice a Čajky budú bojovať proti Cassovii Košice.

0 Shares

Najnovšie správy

Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 30. apríla 2024
Meniny má Anastázia, zajtra Amarila, Pamela