V Piešťanskom týždni 8/2015 sa dočítate…

  • Spravodajstvo
  • 16. februára 2015, 14:42
  • Autor:red

Ak vás zaujíma aktuálne dianie v Piešťanoch, ale i v regióne, neváhajte a už v utorok ráno si kúpte najnovšie vydanie Piešťanského týždňa! Dočítate sa v ňom o horúcich novinkách v politickom, spoločenskom, kultúrnom i športovom dianí. Gazdinky sa môžu inšpirovať receptom, mladé ženy bábätkom, muži fotografiami krásnych dám a tí, čo ešte neobjavili naše kvality, listovaním 24 strán najčítanejšieho regionálneho periodika Piešťanský týždeň.

Poslanci dali zbohom plaveckému centru, hľadajú súkromného investora

Poslanci pristupovali na zasadaní mestského zastupiteľstva k zmene rozpočtu na rok 2015 s rešpektom. Prerozdelenie financií, ktoré by sa uvoľnili po aktuálnom zrušení všetkých uznesení o plaveckom centre, zvažovali z viacerých uhlov pohľadu.


Kolonádový most znovu zabojuje o dotáciu vo výške takmer 1,7 milióna 

Kolonádový most v Piešťanoch sa opäť pokúsi zabojovať o grant vo výške jedného milióna aj 676 tisíc eur. Žiadosť o nenávratný finančný príspevok mesto musí odoslať do stredy 18. februára.


Spoluvlastníkom Sĺňavy sa stala firma so sídlom v Lichtejštansku

Spoločnosť Bana Thermal, ktorá obci Banka najskôr ponúkla možnosť odpredaja pozemkov na piešťanskej Sĺňave za polovicu kúpnej ceny už neexistuje – obchodný register požiadala o dobrovoľný výmaz. Medzi  nástupnícke firmy patrí aj Sintron Establishment so sídlom v Lichtenštajnskom kniežatstve.


Do správnej rady nemocnice navrhli bývalú ekonómku a riaditeľku Zitu Brunckovú

Od marca by mala nemocnicu Alexandra Wintera v Piešťanoch riadiť nová správna rada. Jednou z jej členiek má byť za Piešťany poslankyňa mestského zastupiteľstva Zita Bruncková. Informoval o tom na februárovom zasadnutí primátor Miloš Tamajka.


Ples lekárov roztancoval Kubánec Eusebio

Tohtoročný Ples lekárov v piešťanskom Kursalone sa opäť niesol vo valentínskom znamení . Sedemdesiat hostí vítali v džezovom salóniku garantky plesu Ivana Keblovská a Viera Melicháčová s manželmi. Dámam rozdávali červené ruže a s každým účastníkom si pripili pohárom sektu.


Úspech piešťanských tvorkýň: Nevesta budúcnosti

Na štvrtom ročníku súťaže krásy a originality – Nevesta budúcnosti získali so svojou štýlovo potetovanou modelkou Karin Uhrovou z Hornej Stredy jej tvorkyne vizáže tretiu priečku spomedzi 43 súťažiacich.


Curleri s Branislavom Jakubcom na MS tesne pod stupňami víťazov

Slovenskí reprezentanti v curlingu na vozíčkoch, medzi ktorých patrí aj Piešťanec Branislav Jakubec zostali na majstrovstvách sveta vo fínskom meste Lohja napokon bez medaily. V piatkovom súboji o tretie miesto Slováci podľahli domácim Fínom 5:8. Vo finále si Rusi poradili s Číňanmi 7:4.


Prezident PFK R. Studený: Fungovanie A-mužstva PFK momentálne nie je reálne

Piešťanský šport prednedávnom zasiahla nepríjemná správa. Futbalisti PFK Piešťany nebudú pokračovať v jarnej časti tretej ligy západ, nakoľko bola finančne neúnosná. My sme oslovili predsedu PFK Piešťany Róberta Studeného, aby čitateľom Piešťanského týždňa priblížil závažnosť celej situácie a ozrejmil im dôvody, ktoré viedli k tomuto závažnému rozhodnutiu. 


Kutálek odchádza na hosťovanie do Košíc, Stupka dohrá sezónu u havranov

V závere prestupového obdobia, ktoré sa skončilo v nedeľu 15. februára o polnoci bolo rušno aj u havranov. Extraligové kluby ŠHK 37 Piešťany a HC Košice dohodli na hráčskej výmene. Najproduktívnejší hráč Piešťan Tibor Kutálek odchádza k úradujúcemu majstrovi na hosťovanie do konca sezóny a Václav Stupka, ktorý bol doposiaľ v Piešťanoch na hosťovaní dohrá sezónu za havranov. Z hosťovania sa späť do Košíc vracia aj obranca Adam Drgoň. 
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína