Odstraňovali stromy, vyťahovali zapadnuté autá

  • Spravodajstvo
  • 3. februára 2015, 12:55
  • Autor:pror/HaZZ

Piešťanským hasičom dala v minulom týždni zabrať hlavne piatková snehová kalamita. Od obeda až do sobotňajšieho rána v dôsledku množstva snehu, ktorý napadal, zasahovali až sedemkrát.
Odpratávali popadané stromy, vyťahovali zapadnuté autá, asistovali pri dopravných nehodách.

V piatok 30. januára prácu hasičom spôsobila hlavne snehová kalamita. Krátko pred obedom hasiči zasahovali na horskom priechode Havran. Spadnutý strom odstavil premávku. Za pomoci motorovej píly cestu opäť spojazdnili. Pred jednou hodinou poobede vyrazili zasahovať na Základnú školu na Vajanského ulici v Piešťanoch, kde im nahlásili zatopenú pivnicu. Voda presakovala cez stenu z upchatého odtoku dažďovej vody. Na Svrbickom kopci nad Ratnovcami popadali desiatky stromov v dôsledku váhy ťažkého snehu. Prácu im komplikovala aj vrstva asi 25 centimetrov neodhrnutého snehu. K nákladnému autu, ktoré zišlo z cesty, vyrazili hasiči krátko pred treťou popoludní. Podvečer opäť odstraňovali strom na Havrane. Výjazd k spadnutému stromu si zopakovali večer o siedmej aj do Ratnoviec. Po dvadsiatej druhej zasahovali za Veľkými Kostoľanmi, kde sa na strechu prevrátilo osobné auto.

O daľších zásahoch príslušníkov HaZZ sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 6, ktoré je v predaji od 3. februára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 16. mája 2024
Meniny má Žofia, zajtra Svetozár