Spinning centrum dostalo zákaz prevádzky

  • Spravodajstvo
  • 20. januára 2015, 10:35
  • Autor:jk/pror

Roky ťahajúci sa spor medzi majiteľkou rodinného domu na Cintorínskej ulici a prevádzkovateľom Spinning centra v Piešťanoch, najmä pre hluk vychádzajúci zo športového zariadenia, má pokračovanie: Spinning centrum dostalo stopku až do rozhodnutia o zmene účelu užívania stavby a zároveň vlastník nehnuteľnosti, ako aj jej nájomca dostali od mestského úradu pokuty.

O prípade sme priniesli rozsiahlu reportáž minulý rok v 49. čísle Piešťanského týždňa. Andrea Staníková, zúfalá majiteľka rodinného domu stojaceho hneď oproti budovy centra, sa proti nemu pokúša bojovať už siedmy rok. Problém sa dostal aj na stoly štátnych i mestských policajtov, hlavného kontrolóra mesta a ďalších zamestnancov radnice či Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Trnave. Dokonca sa viackrát pretriasal aj na mestskom zastupiteľstve.
Mestský úrad predvolal nájomcu Milana Kabáta i vlastníka stavby na prejednávanie priestupku a správneho deliktu na 27. novembra minulého roku. Oboch upozornili, že nakoľko bol porušený stavebný zákon, až do vydania právoplatného rozhodnutia nemôže byť Spinning centrum v prevádzke.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 4, ktoré je v predaji od 20. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard