Prípravka PFK ukončila rok 2014 víťazne

  • Šport / Futbal
  • 8. januára 2015, 15:10
  • Autor:E. Hlavatý

Poslednú sobotu pred Vianocami sa v telocvični piešťanského Gymnázia Pierra de Coubertina za účasti družstiev CFM JA Vrbové, Sereď a MFK Dubnica nad Váhom, FŠRH Moravany nad Váhom a domáceho PFK uskutočnil turnaj futbalových prípraviek. Piešťanskí mladíci potvrdili formu a turnaj vyhrali.

Chlapci z prípravky PFK pod vedením trénera Štefana Hausera sa v prvom zápase stretli s rovesníkmi z Moravian. V kvalitnom stretnutí vyhrali 3:1. V ďalšom zápase vôbec po prvýkrát hrali proti družstvu CFM JA Vrbové. PFK zvíťazil 3:2. Potom nastúpili proti tradičnému rivalovi zo Serede a súboj sa skončil 5:2 v prospech Piešťancov. V predposlednom stretnutí turnaja narazili Piešťanci na Topoľčany, nad ktorými zvíťazili 5:0.
Po obedňajšej prestávke ich čakal zápas s prívlastkom predčasného finále, pretože sa stretli s Dubnicou, ktorá tak ako PFK nestratila ani bod. Tento súboj sa skončil po obrovskej dráme 0:0. Napriek tejto strate bodov sa víťazom turnaja stali Piešťany pred Dubnicou a Vrbovým.
Cenu pre najlepšieho hráča získal Tadeáš Vailing a po dodatočnom rozstrele sa stal najlepším strelcom turnaja Denis Hrdina (obaja PFK).

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 1-2, ktoré je v predaji od 7. januára.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián