Silvestrovské horoskopy neberte na ľahkú váhu!

  • Spravodajstvo
  • 30. decembra 2014, 10:38
  • Autor:vd, th, jk, pror

Redaktori Piešťanského týždňa pre vás vyveštili znamenia na rok 2015.

BARAN 21. 3. – 20. 4.
Práca-peniaze
Hneď v úvode roku 2015 sa vám zakrúti hlava z toho, čo ste mali a nevykonali v činnosti, ktorá živí vás i celú rodinu. Nezúfajte, vyložte i nohy, uvarte kávu, vezmite si krížovku, a keď rozlúštite jej tajničku, je to znamenie, že všetko dobehnete a ešte aj zbohatnete!
Vzťahy
Začnete si vážiť istoty samoty. Načo by vám bol partner, ktorý vám nedovolí otvoriť okno, keď zatúžite po čerstvom vzduchu, ak jemu zapáchajú nohy alebo dych? V druhej polovici roka však paradoxne zatúžite opäť po vzťahu, a budete sa zadúšať smradom.
Zdravie
Ak vás náhodou seklo v krížoch na silvestrovskom pochode na Marhát, prikladajte si po celý rok 2015 na bolestivú oblasť jazvečiu masť. Ak ju nezoženiete, skúste sa kúpať vo vajcovke, robte to potme, aby ste neodplašili kúpeľných hostí!

BÝK 21. 4. – 21. 5.
Práca-peniaze
Hneď v januári sa vám zaručene vydarí pracovný nepodarok, čo sa nestretne s pochopením šéfa, lebo ten je konzervatívec zahľadený len do seba. Má rád a cení si pohodlie a svätý pokoj. Každodenné starosti nenápadne hádže na krk podriadeným. Preto i váš zámer požiadať ho o vylepšenie platu nedopadne dobre. Ak teda chcete vylepšiť svoj rodinný rozpočet, musíte prejsť na úsporné opatrenia. Ale to len v prípade, ak nemáte zámer predať nášmu zdravotníctvu CT zariadenie.
Vzťahy
Keď sa chlap žení, dúfa, že sa mu tá princezná v bielom nikdy nezmení. Žena verí, že si toho tuláka, motorkára, rybára alebo niečím iným postihnutého ženícha premení na svoj obraz. Ani jednému sa to nesplní, preto žite osamelo alebo neriešte vo vzťahu hlúposti.
Zdravie
Žite zdravo, jedzte zdravo, pite zdravo, lebo sa o vás bude musieť postarať naše zdravotníctvo. A to by zdravo v žiadnom prípade nedopadlo.


BLÍŽENCI 22. 5. – 21. 6.

Práca-peniaze
V práci si po celý rok dávajte pozor na kolegu opačného pohlavia, ktorý vás svojou papuľnatosťou privádza do nepríčetného stavu. Skúste to ako jeho životný partner, ktorý sa inšpiroval filmom Vesničko má středisková: zaobstarajte si kvalitné slúchadlá a úsmev vás neopustí po celý rok. Peniaze síce budete mať, ale čo po tom, keď vaši rodinní príslušníci vedia, kam ich schovávate.
Vzťahy
V láske niet lepšieho znamenia. Okrem pevného vzťahu s vaším životným partnerom sa vám črtá aférka s niekým okúzľujúcim, čo vám zase nedokáže odpustiť vaša momentálna bokovka. Dajte si však pozor, aby ste si tieto vzácne vzťahy uchránili, jeden rozchod hrozí v polovici roka.
Zdravie
Fyzickú kondíciu máte priam zázračnú. Keby sa dala rozmeniť na polovicu a presunúť do oblasti financií, boli by ste priemerne zdraví a priemerne bohatý. Dajte si však pozor pri nákupoch v Auparku! Keď pri nich nezosadnete z bicykla, hrozí vám monokel pod okom.

RAK 22. 6. – 22. 7.
Práca-peniaze

Nepracujte do úmoru, stačí zvoľniť tempo. Tento rok je pravý na to, aby ste si dopriali troška povoliť rýchlosť a užívajte si. Ak prijmete veci tak, ako prídu, a nebudete ich nijako zveličovať, dokážete si tento rok užiť v pokoji a domácej harmónii. Naopak, do práce zapriahnite svojho partnera, nech sa o vás postará, máte na to predsa nárok. A keď nemáte partnera, rýchlo ho pohľadajte.
Vzťahy

Raci budú vo vzťahoch v novom roku hľadať radosť, súdržnosť, ale budú riešiť aj samy seba, dôveru, žiarlivosť, a nie vždy budú stáť nohami na zemi. Hlavne s prichádzajúcou jarou a letom si budú chcieť vyhodiť z kopýtka a môže sa stať, že budú riešiť aj dva vzťahy naraz. Pozabudnú však, že istota ich doterajších vzťahov môže byť porušená.
Zdravie
Ak sa vám náhodou prihodí zranenie a doktor vám povie, že máte vodu v kolene či ramene, nenechajte sa obalamutiť. Radšej sa choďte posťažovať do vašej obľúbenej krčmy, že riedia alkohol vodou.

LEV 23. 7. – 23. 8.
Práca-peniaze

Už ďalej, ako ste to dosiahli, nedôjdete. Váš plat aj odmeny sú na maximálne úrovni. Preto – ak chcete mať viac, musíte buď zmeniť zamestnanie, alebo ubrať z tempa. Aby bol váš rok 2015 vyvážený, skúste sa postaviť na váhu. Ak ste na maxime, budete už len chudnúť.
Vzťahy
Koniec! Už si priznajte, že tento vzťah nemá budúcnosť. Váš partner je bohatý, úspešný, obdivovaný a vy ste veľká nula. Načo sa naparovať, aj buchty s makom sú na tom lepšie. Radšej sa zbaľte a užite si leto na Jamajke – za jeho peniaze.
Zdravie
Ak vám povedia, že vaša hypofýza už neprodukuje dostatok minerálov, nezúfajte. Dajte si Plzeň, pozrite si Farmu a nenechajte sa vyšetrovať špeciálnym prístrojom na onkológii. Lekári sa mýlia. Dožijete sa stovky.

PANNA 24. 8. – 23. 9.
Práca-peniaze

Už od ranného detstva máte sklony k pijanstvu a bezuzdnostiam. V ostatných záležitostiach ste lenivý. Nebotyčná pýcha otrávi život každému a obžerstvo zruinuje každé vrecko. Najradšej ste, keď sa všetko krúti okolo vás. Máte neotrasiteľný pocit vlastnej veľkosti. V zamestnaní máte ambíciu oslňovať druhých a neustále prijímať obdiv. Nuž, ale takto sa peniaze nedajú zarobiť.
Vzťahy
Ste umelecký typ. To preto, lebo sa neviete vyrovnať so skutočným svetom. Vo vzťahu nie je vždy len slnečno. Občas sa i mračí, ale to je vám zbytočné hovoriť. Tá hlava nad oblakmi vám zabezpečí len jedno. Prehrieva sa od slnka mozog a vo vzťahoch to máte ďaleko k realite každodenného života. Kašlite na vzťahy.
Zdravie
Čo tam po zdraví. Hlavne, že sa máme radi. Vo vašom prípade si vystačíte pohľadom do zrkadla. Tak sa tam vytrvalo pozerajte a zdravým úsudkom sa netrápte. Vaším zdravím sa i tak nik nebude zaoberať. Nemá kto. Sestričky a lekári postávajú na námestiach a žiadajú vyššie platy.

VÁHY 24. 9. – 23. 10.
Práca-peniaze

Hneď začiatkom roka by ste si mali predĺžiť dovolenku o dva týždne. V opačnom prípade sa môže stať, že sa váš šéf objaví nečakane vo dverách, práve keď ho ohovárate. Prísun peňazí vám však nehrozí ani tento rok, aj vďaka tomu, že klebetenie je pre vás dôležitejšie ako plná peňaženka.
Vzťahy
Ťažko povedať, či máte dôvod na radosť. Okrem bežnej dávky nadávok a nudy, ktorá vás čaká ešte aj ďalších 40 rokov, vaša životná láska si kúpi bicykel a sexy cyklistický dres domnievajúc sa, že sa mu podarí pomocou neho ešte niečo uloviť.
Zdravie
So zdravím tento rok opatrne! Mali by ste viac dbať na osobnú hygienu a poriadne sa okúpať, vyhnete sa tak rôznym neduhom, ku ktorým máte náchylnosť na jar, v lete, na jeseň a v zimných mesiacoch v októbri a decembri. Ak chcete ušetriť na vodnom, odporúčame občasné okúpanie sa vo Váhu, tam vám žiadne nebezpečenstvá nehrozia.

ŠKORPIÓN 24. 10. – 22. 11.
Práca-peniaze

Tento rok jednoducho spoznáte, ako málo ste si doteraz verili a čo všetko ste celé tie roky preto strácali. Niekedy to inak nejde – ponaučenie bolí a tentoraz to všetko pochopíte v pracovnej i v osobnej oblasti. V práci na vás čaká ťažké rozhodnutie, budete sa musieť vzdať doterajšieho pohodlia a rapídne klesne váš finančný štandard.
Vzťahy
Býci sú obdarení zvláštnym kúzlom príťažlivosti, čo prispieva k tomu, aby nemali núdzu o partnerov. Pri zvádzaní sú veľmi dôslední, pričom dôkladne dávajú najavo svoju náklonnosť. Skôr než sa hlboko zamilujú, svojho partnera si starostlivo vyberajú a spravidla bývajú verní. Niekedy však výnimka potvrdzuje pravidlo.
Zdravie
Začiatok roka vám možno spôsobí nachladnutia alebo bolesť kĺbov. Marec a apríl však bude naklonený posilneniu vášho zdravia, telesný pohyb a šport vám pomôže zbaviť sa prebytočných tukov. Leto vás nabije veľkým množstvom energie a bude vás to ťahať za dobrodružstvom.

STRELEC 23. 11. – 21. 12.
Práca-peniaze

Nemyslite si, že keď zostarnete v jednom zamestnaní, niekto si vás bude vážiť. Budete na smiech. Pretože peniaze, ktoré zarobíte, miniete na preparáty večnej mladosti a duševnej sviežosti. Radšej choďte ku konkurencii, tam zarobíte viac!
Vzťahy
Nie je pravdou, že život je o láske. Je o peniazoch. To iba básnici snívajú o ružiach a bozkoch. Ruže pichajú a bozky sú pre tínedžerov. Pri výpise stavu účtu sa presvedčíte, že Amor je iba bôžik, ktorý netuší, aký pulz má prestrelené srdce milionára.
Zdravie
Ak myslíte, že nápis na náhrobku: „Veď som vám to hovoril!“ by mohol byť aj vaším mottom, potom sa prestaňte pozorovať. Váš nos, ruky, nohy, žalúdok aj pečeň sú v poriadku. Jediné, čo by ste si mali dať vyšetriť, je rozum. Ak je zdravý, rozveďte sa!


KOZOROŽEC 22. 12. – 20. 1.
Práca-peniaze

Treba mať skutočnú smolu, aby sa človek narodil vo vašom znamení. Dve ľavé ruky, tupý sluch aj zrak, zmysel pre humor nulový aj pracovné ambície v zániku. Nemáte peniaze ani šťastie v láske, nedarí sa vám doma ani v zamestnaní, ste neschopný zarobiť, ani blysnúť sa vedomosťami. Zvládnete tak akurát napísať tklivý pamätník, ale za ten sa nedá nič kúpiť.
Vzťahy
Vo vzťahoch ste nadšený optimista. Tvrdohlavo sa spoliehate na šťastie. Aj keď sa snažíte byť veľmi komický, ste prísny a neviete nikdy odpúšťať. Jedinou maličkosťou odpíšete človeka do zabudnutia. Ste perfekcionista, ktorý od každého chce dokonalosť. Dokonalosť však vo vzťahoch nejestvuje. Vzťahy, to nie je nič pre vás.
Zdravie
Máte veľa empatie a porozumenia pre problémy iných ľudí, čiže ste hrozne otravný. Venujte sa radšej vášmu zdravotnému stavu a čo najskôr sa posaďte do čakárni vášho lekára. Ak máte tú smolu, že prídete v ten deň na rad, lekár vám určite nájde nejakú diagnózu, na ktorej môžu zdravotné poisťovne zarobiť. Kto by, preboha, ešte dnes veril, že v zdravotníctve ide o zdravie.


VODNÁR 21. 1. – 19. 2.
Práca-peniaze

Máte pred sebou mimoriadne šťastný rok. Začne sa vám dariť bez toho, aby ste zvýšili čo len o chlp váš výkon. Váš zamestnávateľ si náhle uvedomí, koľké roky vás vykorisťoval, a zdvihne vám plat o 300 percent. V lete vás čaká príjemná dovolenka na Bali a Kube, keď budú aj prémie, zimu strávite na Bezovci.
Vzťahy
Ak sa vám stále sníva, že vaša láska je vám neverná, nechajte sa pre istotu poštípať od milenca(-ky). Rýchlo sa však oblečte a utekajte domov. Nebojte sa, nebude to trvať celý rok. V apríli už budete bezdomovec.
Zdravie
Budete pociťovať až nepríjemné teplo v oblasti chrbta, najmä v letných mesiacoch. Nepríjemná správa – diagnózu nebudú vedieť určiť ani najlepší špecialisti. Na príčinu prídete vy sám, keď vám príde účet za elektrinu. Naša rada: Nepoužívajte na staré kolená elektrickú podušku, hlavne keď začínate trpieť sklerózou.

RYBY 20. 2. – 20. 3.
Práca-peniaze

Vlani ste šetrili ostošesť, a tak si tento rok môžete užívať finančnej slobody. To však ale neznamená, že si môžete dovoliť vyskakovať, ešte stále máte svoje limity. Nedajte sa nalákať na rôzne poistenia a investičné fondy, na ktoré vás nahovárajú mladí „ničnevediaci“ finančníci. Môže sa stať, že svoje peniaze už neuvidíte.
Vzťahy
Niektorí našli svoje šťastie koncom minulého roka, iných to čaká hneď začiatkom tohto, ale v každom prípade – slobodní už nebudú celkom slobodní a zadaní postúpia vo vzťahu do vyššieho levelu. Vďaka všetkému, čo ste prežili, vás len tak niečo nerozhádže, čo významne ovplyvní aj vašu polovičku.
Zdravie
To, že vám praje zdravie, je vaše negatívum. Skúste sa na chvíľu posťažovať susedovi, že chodíte po lekároch a že liek, ktorý zháňate, sa rovná polovici vášho príjmu. Uvidíte zmenu v jeho správaní – konečne vás bude mať rád!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav