Vrbovskí gymnazisti zatancovali Pomádu aj Hriešny tanec

  • Kultúra a spoločnosť
  • 10. decembra 2014, 08:38
  • Autor:Viera Dusíková

Vrbovskí maturanti zo 4. A Gymnázium Jána Baltazára Magina si so svojou triednou Zuzanou Vatrtovou, rodičmi i učiteľmi užili stužkovú slávnosť v piešťanskej reštaurácii Semafor. Slávnosť sa konala v sobotu 6. decembra.

Nácvik na stužkovú im trval približne tri mesiace. Chalani si pripravili spartakiádu ako vystrihnutú z čias socializmu. Nechýbala k nej skladba Poupata od Michala Davida. Dievčatá zasa pobavili reklamou na lano, do ktorej zapojili i rodičov. Do rúk im dali lano a naň potom povešali bielizeň. Nasledovala scénka Atila, v ktorej sa jej aktéri preniesli do minulosti a zaspomínali si na Atilu Húna. Pripomenuli si aj športový výkon biatlonistky Naste Kuzminovej.
Dievčatá predviedli aj recept na sexuálnu tortu. V ďalšom programe sa štvrtáci prezentovali scénkou maturita, na ktorej predviedli, čo všetko štvrták urobí, len aby zmaturoval. V závere programu zatancovali všetci gymnazisti mix tancov na rôzne žánre od ľudoviek cez country, Pomádu až po Hriešny tanec.
Triednej učiteľke kúpili set – náhrdelník a náušnice Swarovski, pretože nosí rada šperky. Okrem toho jej darovali fotoknihu so svojimi fotkami zhotovenými počas štyroch rokov, ktoré spolu strávili.
Nie každý z tejto triedy chce pokračovať v štúdiu na vysokej škole. Jedna študentka chce byť učiteľkou, preto chce študovať na UK v Bratislave, z druhej bude žurnalistka a taktiež ide na UK. V triede majú aj zverolekárku, architekta, policajtku či vojaka. Dozvuky chystá táto trieda chatovicou na Duchonke.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 50, ktoré je v predaji od 9. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 16. mája 2024
Meniny má Svetozár, zajtra Gizela