Prípravka PFK V Dunajskej Strede strieborná

  • Šport / Futbal
  • 10. decembra 2014, 09:27
  • Autor:E. Hlavatý

Futbalová prípravka PFK Piešťany sa pod vedením trénera Štefana Hausera v sobotu 6. decembra zúčastnila medzinárodného Mikulášskeho turnaja v Dunajskej Strede a skončila na druhom mieste.

Na úvod sa Piešťanci stretli s domácim „áčkom“. Vo vyrovnanom zápase rozhodla lepšia strelecká produktivita Piešťancov, ktorí vyhrali 1:0. Po krátkom oddychu sa na nich chcel vytiahnuť B-tím domácich, PFK im však nedal šancu a po sústredenom výkone zvíťazil 2:0. Popoludní čakal na prípravkárov ŠK Šamorín. V tomto stretnutí Piešťanci prvýkrát na turnaji inkasovali, ale aj napriek
tomu zvíťazili jednoznačne 4:1. Pred posledným zápasom proti FC Budapešť bolo jasné, že ide o finále, keďže sa stretli dovtedy neporazené celky. Mladíkom PFK nevyšiel prvý polčas a v druhom už nedokázali dohnať dvojgólovú stratu. Prehrali 0:2 a na turnaji obsadili druhé miesto.
Chlapci a dievča z prípravky PFK podali v Dunajskej Strede bojovný a hlavne kolektívny výkon, keď bojovali jeden za druhého.
Turnaja sa zúčastnili: Matej Maliga, Erik Hlavatý, Samuel Fajnor, Michal Vereš, Michaela Nedorostová, Filip Čimo, Mark Petroman, Matúš Pevlíček, Matej Stano.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 50, ktoré je v predaji od 9. decembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Svetozár, zajtra Gizela